duminică, 22 martie 2015

Pareri produse Nyx

Pentru prima mea postare despre machiaje am o superba lipsa de inspiratie, dar si cateva produse de la Nyx. Asadar, va voi spune o parere despre produsele pe care le am in colectia mea. 




Voi incepe cu creioanele de ochi Jumbo Eye Pencil, Am doua nuante: 604 Milk si 609 French Fries. Pretul lor este de 27 de lei pe makeup-shop.


French Fries este un aramiu superb cu tente de auriu in lumina. Este cel din stanga, si primul produs pe care l-am cumparat de la Nyx. Milk este alb mat. Este foarte cunoscut pe internet, majoritatea artistilor de makeup avandu-l in colectie, iar o parte din ei il folosesc pe post de baza de machiaj deoarece este foarte cremos si ajuta culorile sa fie mai vibrante. 


In centru sunt creioanele aplicate direct iar spre exterior sunt estompate. Pozele sunt facute in lumina naturala si am incercat sa prind cat de bine pot nuanta French Fries. Cum am mai zis, sunt super cremoase si pigmentate, cat despre rezistenta cred ca depinde si de cat de uleioasa este pleoapa fiecareia. Culoarea French Fries nu o pot folosi fara o baza de machiaj sub ea deoarece se strange in pliu, in schimb Milk pare sa se descurce mai bine, desi nu am avut ocazia sa-l testez pentru mai multe ore, fiind destul de nou. 

Urmatoarele produse pe care le am sunt tusurile Studio Liquid Liner in nuantele 111 Extreme Sky Blue si 107 Extreme Gold.  Acestea costa 25 de lei.


Sky Blue este un albastru deschis care in lumina da senzaia unui albastru foarte deschis, ca de gheata. Nuanta Gold este un auriu cald.



Pe ochi ai nevoie de doua straturi deoarece nu se intind uniform si lasa unele zone mai goale, se simt destul de greoi pe pleoapele mele, le simt uscate si simt produsul acolo, iar dupa mai mutl timp se usuca si se strang in unele zone ale ochiului sau se "dezlipesc", mai ales nuanta Gold. Nu pot sa spun daca asa sunt toate, sau poate ale mele erau vechi cand le-am cumparat.



Culorile imi plac foarte mult, dar textura m-a dezamagit putin. Consider ca exista alte produse asemanatoare si mai bune pentru acest pret, sau chiar mai ieftine. 

Ultimele produse pe care le am sunt cele de buze si preferatele mele. Am doua Butter Gloss-uri in nuantele Creme Brulee si Apple Strudel si un ruj Soft Matte Lip Cream in nuanta Copenhagen. 


Acestea sunt cele 3 nuante pe mana. De sus in jos: Butter Gloss in Creme Brulee, Butter Gloss in Apple Strudel si Soft Matte Lip Cream in Copenhagen. 



Voi incepe cu rujul. Acesta costa 34 de lei pe makeup-shop si vine in 24 de nuante, daca nu ma insel. Aceasta este aproape cea mai inchisa nuanta, cea mai inchisa fiind Transylvania (pe care o voi comanda imediat cum intra in stoc), si este un visiniu. In poza aceasta nuante este cea mai asemanatoare cu rujul in realitate, pozat cu aparatul rujul parea mult prea roz-rosu si nu avea nicio legatura cu nuanta lui adevarata, deci va rog scuzati calitatea pozei. Are un miros foarte placut, unii il descriu ca fiind mirosul prajiturilor cu unt, dar mirosul nu ramane pe buze. Este foarte cremos, nu usuca buzele si se poarta foarte usor. Dupa ce este aplicat se usuca, dar nu este 100% rezistent la transfer. Daca mananci sau bei se mai sterge, dar se aplica super usor si datorita mirosului este o placere sa-l retusezi pe timpul zilei. 


Urmatoarele produse sunt glosurile Butter Gloss. Acestea sunt 29 de lei fiecare si vin in 22 de nuante, din nou, daca nu ma insel. Si aceste glosuri au un miros placut, mai discret si diferit de cel al rujurilor  si parca usor mai dulce, asemanator cu cel al bomboanelor. Sunt destul de pigmentate, se aplica foarte usor si chiar daca la inceput au un aspect neuniform, dupa cateva secunde arata excelent. Sunt cremoase, nu sunt deloc lipicioase si sunt foarte usor de purtat.

 Creme Brulee este un nud usor rozaliu si este cea mai deschisa nuanta din colectie. 


Apple Strudel este un roz usor corai.


Ei bine, acestea au fost produsele mele de la Nyx. Le-am cumparat pe toate de pe makeup-shop si cu siguranta o sa mai cumpar pe viitor, pentru ca sunt bune la pret si calitative. De cateva saptamani au adus produse atat Nyx cat si Sleek in magazinele Kendra din toata tara, dar am impresia ca sunt putin mai scumpe, adica cu 2-3 lei si nu au atatea nuante ca pe site. 

Cam atat am avut de spus despre prima postare "adevarata" pe blog, sper ca v-a placut si voi reveni cat de curand posibil! :)

2 comentarii:

  1. Thanks for visiting my blog ! The NYX eyeliners look so good, I wonder if I can find them in HK. I ll look around ! x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. You're welcome, I really love your blog tho. :3 Goodluck finding them! <3

      Ștergere