joi, 26 martie 2015

Produse preferate de la Oriflame

Cum spune si titlul, astazi va voi arata produsele mele preferate de la Oriflame si va voi explica si de ce le iubesc asa mult. 

O sa incep cu produsele de makeup pentru ochi, In categoria aceasta am, pentru inceput, fardurile crema Luminous Cream Eye Shadow de la Giordani Gold. Initial mi-am luat o nuanta, dar dupa ce am vazut cat de bune sunt aceste farduri am mai cumparat inca doua. 



Vin intr-o cantitate de 4,5 grame si primiti la ele si o mica pensula pentru a le aplica, dar care nu este buna de nimic. Sunt super rezistente, cand le-am incercat prima data pe mana a doua zi inca aveam urma de la ele, iar pe ochi nu se strang in pliu (si mie mi se strange orice in pliu daca nu folosesc baza). Aplicate cu degetul sunt foarte pigmentate, dar se estompeaza foarte usor folosind o pensula si se poate crea atat un efect discret cat si unul dramatic. 


Culorile pe care le detin sunt (de la stanga la dreapta): Gold Sparkle, un auriu putin mai "sters", Bronzed Burgundy, un aramiu caramiziu, in poza se vede putin mai maro, iar ultima este Crystal Taupe, culoare pe care numele o descrie mai bine decat as reusi eu, un "taupe" cu reflexii care dau usor spre mov. 


Urmatorul produs este un must have pentru mine: Kajal Eye Liner in nuanta Magic Ivory. Produsul meu arata asa acum, il port mereu cu mine in portfard iar modelul de pe ambalaj s-a sters si imi pare rau pentru ca era un model dragut. Imi place la nebunie sa folosesc acest produs pentru a imi ilumina coltul interior al ochiului, fie in combinatie cu alte farduri sau doar el. Este foarte compact si incape oriunde si este perfect pentru zi cu zi. Il recomand cu drag, mai ales persoanelor cu ten deschis. Pentru cele cu tenul mai inchis este posibil ca aceasta nuanta sa fie mult prea alba si sa aiba un aspect nenatural. Cred ca l-am cumparat cu 10 lei, momentan nu apare pe site si nu pot sa va spun pretul, 





Am obsevat ca cei de la Oriflame nu prea au creioane de sprancene, dar in schimb au acest kit minunat ce contine doua farduri si o ceara, dar si doua pensulite. 

Cred ca acest kit este unul dintre cele mai populare produse de la Oriflame. Multa lume foloseste nuanta deschisa la inceputul sprancenei, iar cea inchisa la sfarsit. Eu o folosesc doar pe cea inchisa pe intreaga spranceana, desigur accentuand zonele in care am nevoie de culoare, iar apoi folosesc ceara pentru a tine spranceana la locul ei (sa nu fuga sau ceva). Nuanta deschisa o folosesc pentru conturarea fetei impreuna cu pensula evantai. Avand tenul foarte deschis imi ofera un efect mult mai natural fata de efectul pe care mi l-ar oferi un bronzer sau o nuanta de contur normala. 


Fardurile in sine nu sunt cine stie ce. Nu sunt super pigmentate si sunt prafoase. In poza sunt cele doua nuante aplicate cu degetul. Ceara pare sa-si faca treaba destul de bine si sunt multumita de ea. Sunt multumita, desigur, si de cele doua farduri, ca altfel nu le incadram in produsele preferate, no? Faptul ca nu sunt asa pigmentate ma ajuta sa am control asupra machiajului si de multe ori il face sa para mai natural si nu foarte incarcat. 



Produsele mele preferate pentru fata sunt CC cream-ul de la Giordani Gold si pudra translucida din gama Studio. Primul produs m-a ajuta enorm de mult in zilele de scoala si l-am folosit numai pe el pe o perioada destul de lunga, deoarece dimineata nu aveam timp sa folosesc o crema, sa astept sa intre in piele si apoi sa folosesc si un fond de ten; mi-a fost mult mai usor sa fac acesti pasi dintr-o data. Asadar, in fiecare dimineata foloseam acest CC cream ce imi ofera hidratarea necesara tenului meu (un ten mixt spre uscat) cat si o acoperire medie. Vine in doua nuante, una deshisa si una medie, lucru ce m-a speriat putin; avand tenul foarte deschis, m-am speriat ca poate nu se va potrivi, dar se adapteaza perfect tenului. Ce sa mai zic, iubesc acest produs si am numai cuvinte de lauda pentru el. 


Al doilea produs este pudra translucida din gama Studio Artist. Este foarte fina, nu incarca tenul, matifiaza si opreste fondul de ten din a se transfera pe haine, telefon, prieteni etc. 



La capitolul ingrijire a corpului am crema de maini si gelul de dus din gama Chocolate Dream. Amandoua miros absolut delicios, a cacao, iar crema este hidratanta si isi mentine mirosul pentru aprximativ o ora, o ora si ceva. Crema Soft Caress este cumparata recent, dar si aceasta hidrateaza super bine si miroase minunat. 


O sa inchei cu alte produse faimoase de la Oriflame si anume balsamurile multifunctionale Tender Care. Le consider produse minune, hidrateaza foooaarte bine atat buzele cat si alte zone uscate, miros demential si chiar ajuta la vindecarea ranilor. Georgiana Dumitra, liderul meu Oriflame, a spus intr-un videoclip cum a folosit aceste balsamuri pe urmele ramase de la niste rani si dupa un timp i-au trecut urmele. Mi s-a parut incredibil. Dupa un timp am avut si eu o rana care nu se vindeca si m-am gandit ca mno, rau nu poate sa-mi faca, asa ca am aplicat si eu balsamul pe rana respectiva timp de o saptamana doua (rana era de cateva saptamani) si s-a vindecat foarte frumos. Poate o sa va para si voua incredibil, dar este adevarat. Si partea cea mai buna e ca acestea se gasesc la aproximativ 10 lei in cataloage, un pret foarte bun pentru ce pot sa faca. 



Ei bine, asta a fost si cu aceasa postare. Mi-ar face mare placere sa stiu ce parere aveti si voi despre produsele acestea si care sunt produsele voastre preferate de la Oriflame, daca aveti, desigur. In rest, sper ca v-a placut si voi reveni cat de curand posibil! 



3 comentarii:

  1. Mi a placut mult postarea ta.In primul rand imi place cum te exprimi si ce cuvine folosesti se vede ca ai un vocabular bogat ,descrii foarte bine culorile (mai bine decat mine :)) ) .Sa stii ca am folosit si eu metoda aceea cu bronzerul si mi place mult.Eu mai folosesc acele culori din kit pe post de farduri de ochi ori in pliu ori in coltul extern.Astept sa vad cat mai multe postari ,cine stie poate vom si colabora intr o zi.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aw, ma bucur mult ca iti place! :D Cand nu am alte farduri la mine le folosesc si eu pe ochi, dar de obicei nu sunt destul de pigmentate pentru ce vreau eu, dar in pliu merg destul de bine. O sa-mi fac si un program mai stabil pentru postat si chiar nu-mi displace ideea de a colabora! :3 Pupici si tie! <3

      Ștergere
    2. Ma bucur ,lasa ca ne vom gandii noi la o idee ;) asa e nu sunt asa pigmentate acele farduri.Pai asa ar cam trebui si sa te tii de el nu ca altii (adica ca si mine) :)) :*

      Ștergere