joi, 30 aprilie 2015

Favoritele lunii aprilie!

Yay, este timpul pentru favoritele lunii!

 In aprilie am achizitionat cateva produse ne mai incercate pana acum care au reusit sa ma cucereasca total, asa ca o sa va spun cate putin si despre acestea. Deci, sa incepem cu noutatile:

Fondul de ten Studio Fix Fluid de la Mac - Oh, Doamne! Pe langa faptul ca nuanta NC15 este exact nuanta tenului meu, acest produs ofera acoperire mare, are un finish semi-mat si nu incarca tenul! Ce sa mai...produsul perfect. :)



Avand un ten foarte deschis mi-a fost putin mai greu sa gasesc un iluminator care sa nu aiba particule aurii sau care pur si simplu sa nu fie mai inchis ca pielea mea, si am avut norocul sa gasesc doua: Lightscapade de la Mac, care pe langa faptul ca arata magnific in ambalaj, arata si magnific pe ten si blush-ul illuskin in nuanta Luminous Peach de la Oriflame care este perfect pentru a-l lua cu mine in portfard, fiind asa micut si dragut.



Ultimul produs Mac pe care l-am descoperit a fost pensula 163 pentru contur. Lasand la o parte pretul care este putin cam mare, pensula aceasta mi-a schimbat total rutina de conturare a fetei, iar de cand am luat-o am folosit-o absolut in fiecare zi.


Un alt produs nou primit si foarte iubit de mine este kit-ul Pretty Bunny in varianta mare de la Pupa. Luna trecuta vi l-am aratat pe cel mic si roz, iar luna aceasta am reusit sa intru in posesia acestui adorabil iepuras gri.


Pe langa farduri, glossuri si blush acesta contine si corectoare crema, iluminator, blush crema, pudra bronzanta si doua creioane de ochi, iar ambalajul este mult prea adorabil. 


Desigur, printre preferate se incadreaza si produse oriflame. Am folosit CC Cream-ul Giordani Gold foarte mult luna aceasta deoarece am avut tenul usor iritat si acesta acoperea perfect roseata, o diminuta si imi hidrata pielea in acelasi timp. Tot de la Giordani am folosi si gelul pentru sprancene foarte mult, la fel si rimelul Lash Resistance de la The One pe care l-am folosit aproape zilnic. Dupa cum se observa, luna aceasta am optat pentru rujuri mai naturale precum Stardust Petal de la GG si triple core de la The One in Spectacular Nude. 


Paleta mea preferata de luna aceasta este Paleta de 144 de culoride la Elf pe care am folosit-o mai mult pentru a va oferi un review, dar apoi am inceput sa o folosesc din ce in ce mai des pentru ca are nuante perfecte pentru un machiaj de zi cu zi si deoarece dimineata, cand ma grabesc, imi este mult mai usor sa aleg culori dintr-o singura paleta decat sa caut nuante din 5. 



Ca serial favorit pentru luna aprilie voi alege Las Fierbinti, serial de comedie romanesc aparut in 2012 care este momentan la sezonul 7 si este, cum s-ar zice, foarte tare. Pe langa umor, actorii talentati si muzica lui Margineanu, imi place foarte mult felul in care evidentiaza prostia din Romania.
Ca film aleg The Avengers: Age of Ultron pentru ca umor, actiune si super eroi. Ce sa vrei mai mult?

Luna aceasta nu am nicio carte preferata, dar am in schimb un joc si anume Songpop. Se poate juca atat pe facebook, cat si pe telefonul mobil si este un joc de tip test in care trebuie sa ghicesti melodii din orice gen de muzica si se joaca in doi. Daca va place muzica si nu ati auzit de acest joc pana acum, zic ca e timpul sa-l incercati. ;)

Ei bine, cam asta a fost pentru luna aprilie. Care sunt favoritele voastre din aceasta luna? Astept raspunsul vostru in comentarii si ne vedem data viitoare! :3







4 comentarii:

  1. Sunt foarte geloasa pe produsele tale Mac:)) vreau si eu :))
    Toate produse;e sunt superbe , as fi vrut sa vad si un swatch mai bun la acele iluminatoare , poate le faci data viitoare

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut si eu Studio Fix in urma cu multi ani, insa mi se parea ca arata incarcat pe ten. Pensula aia de la MAC mi-ar trebui si mie, dar mi-e frica de pret :)) cred ca e peste 200 lei, nu?
    Foarte fain arata iluminatoarele. O sa ma uit si eu in catalogul Oriflame.

    www.iguanitza.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general aplic fondul de ten cu un buretel si nu-mi incarca deloc tenul asa, iar pensula a fost 170 de lei. Btw, mare fan, mare fan. :3

      Ștergere