duminică, 21 iunie 2015

Colaborare: Machiaj de vara

Asa cum am zis si data trecuta, astazi am o postare mai speciala si anume o colaborare cu Sabina de la iloveshoppingmakeup. Tema colaborarii noastre este machiajul de vara, dar ca sa fie mai interesant am ales sa facem unul de zi si unul de seara. 

Ideea Sabinei a fost sa facem un machiaj care sa arate ce se poarta vara asta si, pornind de la aceasta idee, am creat un machiaj de seara folosind o nuanta superba de galben-verzui, culoare care apare din ce in ce mai mult in paletele de farduri. (ABH Artist Palette, Paleta Batalash de la Saucebox, colectia de vara de la MAC etc...) 

Toate fardurile folosite pentru acest machiaj sunt din Blockbuster-ul de la sephora in varianta din 2011.



Am inceput machiajul prin aplicarea unei baze: am folosit-o mai intai pe cea de la Avon, iar apoi am aplicat creionul Jumbo de la Nyx in nuanta Milk in partea interioara a ochiului, unde voi aplica fardul galben-verzui. 
In pliu am aplicat, pentru inceput, un fard roz-mov prafuit si l-am estompat pentru a nu avea linii dure. Am aplicat un fard mov atat  pe intraga pleoapa superioara cat si pe cea inferioara si am amestecat-o, spre interior, cu galbenul verzui pentru a crea o trecere mai frumoasa. Pentru a da mai multa definitie machiajului, cu o pensula de pliu am amestecat un fard negru nu foarte pigmentat si l-am estompat spre mijlocul pleoapei si usor in pliu. Am terminat machiajul prin iluminarea arcadei cu un fard usor mai deschis ca nuanta pielii mele si aplicarea unui rimel negru.


Am asortat acest machiaj cu o manichiura simpla si de efect: ojele The One in nuantele Lime si Purple peste care am aplicat top coat-ul mat de la Avon. 


Desi este un machiaj destul de simplu de realizat sper sa va placa si nu uitati sa cititi si despre machiajul de zi al Sabinei chiar aici! :3

4 comentarii:

  1. Wow ce galben intens , sincera sa fiu nu stiu daca as avea curajul sa port un astfel de galen desiiii se regaseste in multe nuante si la mine in palete , nu prea ma atrage asa de mult.
    Manichiura este super draguta .
    Felicitari ! Mi a placut sa colaboram impreuna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate (sau fericire poate) galbenul acela nu s-a vazut la fel de bine si cand am iesit in oras :)) Si da, si mie mi-a facut placere sa colaboram. <3

      Ștergere
  2. super machiaj, se vede chiar frumos :), super frumoasa manichiura <3 imi place combinatia de culori <3
    www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere