vineri, 26 iunie 2015

Experienta Oriflame Mama si Fiica!

Acum doua zile, adica miercuri 24 iunie, a avut loc finala concursului Mama si Fiica organizat de Oriflame, la care am participat si eu cu mama mea. A fost o experienta minunata, asa ca o sa va vorbesc putin despre ea! :)




Totul a inceput cand, din plictiseala si pentru ca de ce nu, am participat la acest concurs: trebuia sa pun o poza cu mine si mama mea si sa scriu putin despre relatia noastra. Zis si facut. Dupa scurt timp am uitat complet de acest consurs si astfel am fost foarte surspinsa cand am fost sunata de echipa Oriflame sa ma intrebe daca pot sa ma prezint la sedinta foto. Aparent, eu si mama mea am fost alese ca finaliste! 

Sedinta foto a fost realizata pentru revista Avantaje, unde am aparut atat noi cat si celelalte cupluri partcipante. Ne-am distrat de minune la sedinta, am intalnit oameni noi si minunati, inclusiv pe Adina Vlad, un artist de makeup foarte talentat si prietenos pe care l-am stresat cu sute de intrebari. <3 (o puteti urmari pe youtube/instagram la adinavladmakeup) Tot la sedinta am aflat mai multe detalii despre finala concursului si anume ca fiecare cuplu participant va prezenta un moment artistic pe scena. Si asa a inceput practic toata munca...


Neavand niciun talent aparte, ne-am decis sa prezentam o mica sceneta in care purtam o dicutie mama-fiica plina de ironii si momente amuzante. Am repetat impreuna cu regizorul Catalin Voineag, care ne-a ajutat foarte mult si, incet incet, sceneta noastra era gata pentru marele moment. 

Ziua de miercuri a fost foarte asteptata de catre toti cei implicati in acest eveniment. Finala s-a tinut la teatrul Odeon din Bucuresti, unde miercuri de la ora 10 am repetat toate momentele artistice. Dupa repetitii, au inceput pregatirile concurentelor: machiajul, parul si costumatia. 

De machiaj s-au ocupat 3 fete dintre care una era tot Adina, pe care o cunoscusem la sedinta foto, iar cea care m-a machiat pe mine este chiar Ioana Dumitrache, care detine, desigur, faimosul blog ioanadumitrache.ro. Desigur, si pe ea am bombardat-o cu intrebari atat despre blog cat si despre makeup. Numele celelaltei tipe nu l-am aflat din pacate, dar din cate am inteles nici ea nu a fost mai prejos.

Parul, sincer, m-a interesat cel mai putin. Poate o parte din voi stiti deja ca am dreaduri, daca nu, ei bine, aflati acum. Asadar, nu prea aveau ce sa-mi faca la par...si totusi au gasit ce! Cu muuulte clame si putina imaginatie, in capul meu a aparut asta! Din pacate nu i-am aflat numele, desi am fost foarte incantata de rezultatul final. :3


Am zis costumatie desi nu este vorba de costume speciale, ci de rochii elegante si haine superbe (si scumpe o doamneeee). De tinute s-au ocupat doi stilisti, Amir si Amira (parca) si  s-au descurcat de minune.

Spectacolul a fost prezentat de iubitul Pavel Bartos, cu care, desigur, am facut un selfie pe scena. Am avut si un mic concert Adela Popescu, care a fost in juriu impreuna cu mama ei si care are un catelus adorabil pe care l-a adus la repetitii. Totul a decurs foarte frumos, emotiile au fost mari, publicul a fost micut si foarte simpatic si nu a plecat nimeni cu mana goala!


Pe langa cele 3 premii acordate de juriu a existat si un premiu de popularitate, ce consta in votul tuturor spectatorilor, iar acest premiu special a fost castigat de noi! (se pare ca nu au fost asa proaste glumele din sceneta) Momentul in care am auzit ce am castigat a fost foarte placut si ne-am bucurat ca am reusit sa fim pe placul publicului si ne bucuram mai ales de premiu: un cos plin cu produse Oriflame (care e al naibii de greu).


Puteti observa cum iepurii mei deja se bucura si ei de premiu. Fiecare produs primit a fost in dublu exemplar (unul pentru mama, unul pentru fiica) si clar ne vom bucura de toate, desi sunt prea multe produse de par (pe care eu nu le voi folosi, avand dreaduri) si prea putine machiaje, dintre care un fond de ten care ghici ce! E prea inchis la culoare... :<

Desi a fost mult de munca si emotiile au fost imense, imi pare rau ca s-a terminat totul. Am cunoscu atatia oameni minunati cu care am pastrat legatura si am invatat o gramada de lucruri noi, ca sa nu mai spun ca ne-am distrat si ne-am simtit bine. A fost o experienta absolut minunata si nu regret nimic!


5 comentarii:

  1. Wow nu stiam ca ai dreaduri (cat de tare ) ,cum te descurci cu ele ,mai ales ca acum a dat caldura si parul lung e greu de suportat si mai ales cat timp ti a luat sa le faci sau sa ti le faca , felicitari pentru premiu , pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credeam ca ai vazut din pozele de pe facebook. :)) Pai de descurcat ma descurc mai bine ca cu parul normal, iar pe vara le tin prinse in coc. Iar ca timp e greu de zis fiindca le-am facut treptat timp de doi ani. XD si mersi mult, pupici. <3

      Ștergere
  2. wow , nu ,chiar nu mi am dat seama , probabil n am fost prea atenta la detalii

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună! Am participat și noi anul acesta, tocmai s-a închis perioada de vot! Îți mai amintești câte voturi avea povestea voastră? Aș vrea să știu dacă ați fost alese chiar dacă nu ați fost în primele 10 în clasamentul voturilor de la prieteni. Merci mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum am zis si in articol, dupa ce m-am inscris am uitat complet de concurs, deci nu cred ca am avut prea multe voturi. Oricum, pe noi ne-au ales pentru ca le-a placut povestea mea, asa ca nu te demoraliza, poti sa castigi si daca nu ai cele mai multe voturi! :D

      Ștergere