miercuri, 10 iunie 2015

Review Lime Crime's Venus Palette

Cred ca a venit timpul sa va prezint cum trebuie faimoasa paleta Venus de la Lime Crime! O am de peste o luna jumate deja si inca nu am apucat sa imi spun parerea despre ea. E o paleta super faimoasa peste tot in lume, dar, din pacate, nu am gasit absolut niciun review despre ea pe blogurile din Romania.


Primul lucru despre care as putea sa va vorbesc este ambalajul. Absolut superb, nu-i asa? Fatada reprezinta o varianta grunge a picturii Nasterea lui Venus cu decoratii aurii si numele paletei in partea de sus. Este un ambalaj din carton cu inchizatoare magnetica destul de sigura, lucuru care o face buna pentru calatorii. Inauntru gasim 8 farduri a cate 2 grame fiecare si o oglinda destul de mare.


Cum am spus, paleta contine 8 farduri absolut superbe. Pe langa culorile foarte foarte frumoase, aceste farduri sunt si extrem de pigmentate, dar formula lor este putin uscata si necesita mai multa atentie la blending.


Desi culorile par sa fie destul de asemanatoare la o prima vedere, ele sunt de fapt foarte diferite. Paleta merge mai mult spre stilul grunge (ca doar de asta i se spune "the grunge palette"), adica cu nuante rosiatice. Culorile sunt toate destul de unice si se pot realiza multe machiaje folosind doar aceasta paleta. Acum, sa vorbim despre culori:


Paleta incepe cu Venus, pe randul de sus, fardul care poarta ii poarta si numele. Este descrisa ca fiind culoare unui fruct lovit "aka marsala". De asemenea, este o nuanta care se clasifica undeva intre mat si sclipicios.

Shell este o nuanta foarte sclipitoare de roz-corai-chestie, dar care nu este atat de opaca. Imi place sa folosesc nuanta aceasta deasupra altor nuante (arata superb peste Icon) oferindu-le un sclipici superb care schimba tot machiajul.

Aura cred ca este a doua cea mai cunoscuta nuanta din paleta. Toti youtuberii spun ca este cea mai frumoasa culoare pentru iluminare si nu i-am crezut pana nu am incercat-o. Luciul nu este nici prea alb, nici prea auriu: este absolut perfect si am fost surprinsa sa vad cat de bine arata pana si pe pielea mea extrem de deschisa. Este clar cea mai folosita nuanta din paleta, deja pot observa o adancitura in fard: o folosesc aproape mereu pentru a ilumina atat arcada si coltul interior, cat si restul fetei.

Creation este un maro mat foarte cald si este perfect pentru a fi folosit in pliu, mai ales ca se estompeaza exrem de frumos si usor.


Cea mai inchisa nuanta este Icon, care este si ea descrisa ca o nuanta mata desi are o anumita stralucire foarte frumoasa, dar nu extrem de vizibila. Este cea mai comuna culoare din paleta, dar totusi calitatea fardului in sine ma face sa iubesc si aceasta nuanta, ca sa nu mai spunem ca se imbina perfect cu toate celelalte nuante.

Rebirth este tot un corai putin mai inchis ca Shell si mai mat si, la fel ca icon, are o usoara stralucire.

Divine este o culoare foarte unica. Asemenea rujului Cashmere (tot de la Lime Crime), Divine este o nuanta prafuita de gri-maroniu dar care are un subton usor roz-movului...e imposibil de descris frumusetea acestui fard... Sa nu uitam ca este total mat.

Muse este clar vedeta, cunoscuta de toti si chiar motivul pentru care am aschizitionat si eu aceasta paleta (desi nu este culoarea mea preferata din ea). Este un burgundiu mat absolut superb, si chiar daca nu pare, este destul de purtabil.

Okay, acum ca am prezentat paleta si nuantele pe care le gasim in interiorul ei este timpul sa va spun si parerea mea totala:
Chiar daca este o paleta nu foarte accesibila, isi merita toti banii deoarece are culori unice de o calitate foarte buna (pigmentate, rezistente si usor de lucrat cu ele). De cand am cumparat-o am folosit-o aproape la fiecare machiaj, nici nu mai vreau sa ating alte farduri si mi-e sincer frica de ziua in care o sa se termine fardurile din ea (Aura cel mai curand ;-; )

Sper ca v-a ajutat acest review si ca v-a placut postarea. Daca ati incercat aceasta paleta sunt foarte curioasa sa aflu si parerea voastra si daca aveti orice intrebare nu ezitati sa intrebati! ^^



2 comentarii:

  1. Oh, ce draguta e! Pacat ca nu se gaseste si la noi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar e pacat, dar o poti comanda oricand de pe site, desi e mai scumpicel transportul. :(

      Ștergere