luni, 6 iulie 2015

Empties #1

Voi incepe cu machiajele.

Desi nu este terminata, m-am decis sa arunc baza de ochi de la Avon pentru ca a capatat un miros foooaaarte urat si nu se mai aplica uniform pe pleoapa, adica, cu alte cuvinte, a expirat. A fost o baza buna, si-a facut treaba bine chiar si cu pleoapele mele uleioase - nu mi se strangea niciodata fardul in pliu, oricat de mult as fi purtat machiajul. 
Nici despre acest fard nu pot sa spun ca l-am terminat, dar nici nu mai poate fi folosit. Este vorba despre acest duo de la Very Me, Oriflame, despre care v-am vorbit putin in comanda Oriflame si Avon. Din pacate nu am apucat sa-l folosesc prea mult fiindca cineva (adica clar nu eu) l-a scapat si s-a imprastiat mai tot produsul si era destul de imposibil de salvat, iar calitatea lui nu era una destul de mare incat sa-mi para cu adevarat rau.



Un alt produs expirat este glossul Superblam de la Clinique. Se poate observa si in poza ca i s-a schimbat culoarea in ambalaj si nu mi-am mai permis sa-l folosesc. Este un gloss incolor si destul de gros ca si consistenta, lucru care pe mine nu ma incanta asa tare.
Fondul de ten So Clear de la Miss Sporty, din pacate, nu a fost nuanta deloc buna si il am de prea mult timp deja. Are o consistenta super lichida si o acoperire medie.


La capitolul "maini" am 3 produse: 
Baza de unghii de la S.he care e si ea de prea mult timp in posesia mea si s-a ingrosat, plus ca nu-si face treaba chiar asa bine. 
Gelul de maini de la Oriflame a fost o incantare, mai ales datorita mirosului.
Crema de maini Chocolate Dream, tot de la Oriflame, este un produs foarte iubit de mine, de aceea am si reusit sa o termin. Are un miros absolut delicios care persista si hidrateaza mainile foarte bine. Ce sa mai, este crema mea de maini preferata!


Am introdus aici si 3 produse pentru buze:
Cel de la Nivea are un miros delicios, hidrateaza si are si un strop de culoare, dar din pacate este si el destul de vechi. 
Lip Smacker-ul cu Cola miroase si el foarte bine si mi-a placut foarte mult. Intr-o perioada il foloseam in prostie, de aceea reusesc sa-l pun pe aceasta lista.
Balsamul de la Palmer's a fost unul din putinele produse care m-au dezamagit.Nu l-am folosti pentru o perioada foarte lunga, desi am consumat destul de mult din el datorita consistentei usoare (ca sa spunem asa). Simteam mereu nevoia sa aplic mult produs, pentru ca prefer acele balsamuri care se simt cremoase pe buze. Lasand asta la o parte, mirosul este unul placut, nu cel mai delicios miros de cacao, dar nici rau nu este. Ce m-a facut sa-l arunc este faptul ca dupa o perioada nu il mai puteam folosi deoarece ma usturau buzele si simteam nevoia sa il dau jos imediat. Am facut o pauza si am reincercat sa-l folosesc (dupa o luna-doua) si rezultatul a fost acelasi, asa ca nu mai are rost sa-l tin degeaba. Repet, chiar am fost dezamagita de acest produs si, totusi, sper ca numai mie mi s-a intamplat asa.


Ultimele 3 produse sunt de ingrijire a tenului:
Am folosit foarte mult crema Mineralactiv de la Aslavital, o crema de fata intens hidratanta cu SPF15 care chiar face ce promite. Am un ten uscat, mai ales in zona de sub ochi, unde de multe ori imi apar cojite, iar crema aceasta mi-a hidratat foarte bine tenul diminuand si zona uscata si toate cele, Mi-a placut atat de mult incat, desigur, am recumparat-o.
Am terminat laptele demachiant de la Giordani Gold, Oriflame, un produs bun care a indepartat foarte bine atat machiajul fetei cat si cel al ochilor, nu mi-a provocat usturimi si am simtit ca imi lasa fata hidratata.
Si, desigur, am terminat si niste dischete demachiante pe care le-a ales mama si le-a ales foarte prost. Nu mi-au placut deloc deoarece nu sunt deloc moi, gentile, fine etc. si nu mi-a facut prea mare placerea sa le folosesc. In schimb mi-a placut numele, foarte original.


Uite asa se incheie si primul articol cu produse terminate. Va mai dura ceva pana la urmatorul, pentru ca nu prea consum produse, dar nu-i nimic Sper ca v-a placut si ne vedem data viitoare! ;)

2 comentarii:

  1. Ce tare si eu am terminat acel gel de maini care de asemenea mi a placut si care va apara cat de curand intr o postare cu terminatele lunii si eu am avut dischetele de la cleanic dar nu mi iau cauzat probleme , bn nici nu se compara cu cele de la ebelin sau family care , dar au fost bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Folosesc unele Bella Care parcaaaa si sunt super moi si fine si se simt super ok pe ten, pe astea le simteam aspre. :<

      Ștergere