joi, 20 august 2015

Apus de vara... Pe unghii!

In ciuda faptului ca iubesc culorile pastelate, nu am avut prea multe culori de genul in colectia mea de oje... pana acum. Si, daca in sfarsit am culorile astea frumoase, de ce sa nu fac o manichiura cu ele?





Am aplicat o baza de unghii de la The One, Oriflame, iar apoi am aplicat o oja alba din aceeasi gama. Am aplicat un singur strat, care din pacate nu a fost uniform, dar nu voiam sa-mi incarc unghiile extrem de mult.


Dupa oja alba, am aplicat trei oje pastelate pe un buretel si am inceput sa creez degradeul. In poza aplicasem deja 3 straturi pe aratator, 2 pe mijlociu si cate un strat pe celelalte doua.


Arata destul de urat, dar dupa ce am terminat am folosit un lac peste (adica tot baza de la Oriflame) si am curatat marginile cat de bine am putut.


Ojele folosite sunt:

White Tip Nail Polish de la The One, Oriflame
Limelight de la The One, Oriflame
Romantic Date de la Sephora
Go Wild-er-ness de la Rimmel


Pana aici manichiura era foarte draguta, dar desigur ca nu m-am multumit cu doar atat. Am folosit niste vopsea acrilica neagra si o pensula super subtire pentru a adauga un mic detaliu: o papadie. Initial voiam un palmier si pasari zburand, dar cumva am ales sa fac papadia si sincer, cred ca mi-ar fi placut mai mult palmierul.
La sfarsit am adaugat un lac mat de la Avon care contine un sidef discret ce se vede doar de aproape. 



Si cam asta ar fi rezultatul final. Astept cu drag parerile voastre si sper ca v-a placut!

                                                                       pwp

3 comentarii:

  1. Incearca sa te dai cu vaselina cosmetica pe zona din jurul unghiei. Eu am incercat varianta acum cativa ani cand ma manjeam cu rosu si a dat roade.
    Dupa ce faci degradeul, doar stergi vaselina si s-a dus si "dezastrul" de pe langa unghii. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai auzisem niste variante, dar pe asta cu vaselina nu! Cred ca o sa o incerc data viitoare cand o sa mai fac un degrade, mersi mult! <3

      Ștergere
  2. Cu buretel nu stiu cum e, dar cand aplici oja normala, chiar ajuta. :D
    http://www.wikihow.com/Paint-Your-Nails-Neatly-Using-Vaseline

    RăspundețiȘtergere