duminică, 20 septembrie 2015

Empties #2

A trecut ceva timp de la primul articol cu produse terminate, iar punguta mea e din nou plina. Asadar, astazi va voi spune cat ceva despre produsele pe care le-am consumat sau produsele care s-au stricat inainte sa apuc sa le consum. Nu sunt prea multe, dar nici nu am ce sa mai adaug la punguta momentan, deci sa incepem! :D




Am un singur produs de machiaj pe care il voi arunca si anume pudra compacta Ultra Fine de la Ruby Rose. Am cumparat-o acum 3 ani pentru halloween si nu am mai atins-o de atunci, asa ca nu are rost sa o mai pastrez.


Mi-am facut putin curat si in colectia de oje si voi arunca aceste 3 produse fiindca s-au ingrosat foarte mult si chiar s-au uscat. Lacul de unghii de la S-he este mat si a functionat o perioada, dar s-a uscat destul de repede. Cu oja de la Rimmel nu stiu ce s-a intamplat fiindca nu era asa veche si nici nu era prea folosita, dar s-a uscat complet.


La capitolul ingrijire am cateva produse. 
Primul este laptele demachiant de la Love Nature, Oriflame. Este cu trandafir salbatic si este special pentru pielea uscata. Singurul lucru care nu m-a incantat a fost culoarea lui rozalie, fiindca prefer un demachiant alb sau incolor. In rest, a indepartat machiajul foarte usor, mi-a lasat pielea hidratata si are si un miros placut.


Am terminat doua creme exfoliante. Prima este de la Clinique si este pentru toate tipurile de ten, iar a doua este de la bioten cu miere si samburi de caise pentru ten normal sau mixt. Cea de la Clinique are particulele exfoliante mai mici si mai multe si mi s-a parut mai eficienta decat cea de la bioten, pe care preferam sa o folosesc zilnic fiindca nu exfolia in profunzime si nu imi inrosea tenul, plus ca era usor mai hidratanta. 


S-a produs si o mica schimbare la look-ul meu: m-am vopsit. Am folosit vopseaua permanenta Nectra Color de la Schwarzkopf in nuanta 400 Dark Brown, cu care mi-am acoperit dreadurile colorate pentru a le face mai "cuminti" si mai potrivite pentru scoala.


Ultimul produs nu prea se incadreaza in categoria de beauty, dar totusi m-am decis sa il mentionez. Este vorba de batoanele proteice cu ciocolata de la Wellness, Oriflame. Ele promit sa taie pofta de mancare, capitol la care zic ca se descurca. De obicei mai am pofta de dulciuri seara, dar dupa ce mananc un baton imi trece. Cat despre gust mie imi plac, dar stiu si persoane care au zis ca au un gust oribil.


Astea au fost produsele terminate de mine de la ultimul articol. Repet, nu sunt multe, dar sunt ale mele, cum s-ar spune. O sa inchei articolul cu o noutate: acum am o pagina de facebook! Se numeste Makeup Ziper si ma puteti urmari acolo pentru poze si noutati in fiecare zi. Acum o sa va las si sper sa ne revedem curand. Va pwp! <3



3 comentarii:

  1. Si eu am avut exfoliantul Clinique ,dar parca era prea dur, prea abraziv. Dar a fost ok ;) pupici
    Iv-dorys.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ai stat luna trecuta la consumat produse... Eu am dus-o mai rau, dar recuperez luna asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am consumat in vreo 2 luni pe astea, chiar stau prost la capitolul asta. :))

      Ștergere