miercuri, 21 octombrie 2015

Oje in nuante de toamna!

Daca luna trecuta am vorbit despre rujurile si culorile ce se poarta in perioada de toamna, luna aceasta vom vorbi despre ojele portivite acestui sezon. Initial voiam sa introduc ojele in articolul culorilor, dar am realizat ca am o gramada de oje dragute si ca ar fi pacat sa nu vi le arat si voua, no?




M-am decis sa le prezint in functie de culori si voi incepe cu preferata mea: auriu. In aceasta minunata categorie am doua oje destul de asemanatoare si anume 108 (Golden Sand) de la Maybelline si 317 de la S-he. Singura diferenta dintre ele este ca cea din urma are un efect duochrome, astfel in lumina este un auriu cald, iar in lipsa ei da spre un verde. In mijloc se afla top coat-ul cu sclipici de la Sephora in nuanta 06 Gold Fever, ce se potriveste de minune aplicat deasupra ojelor de culoare neagra, rosie sau maro. Sau orice alta culoare. Este frumos peste orice. Este frumos. Ok.


Nimic nu sugereaza toamna mai intens ca nuantele de bronz ce desigur ca nu puteau lipsi din colectia mea. Cea de la Ciate este numita Gold Digga si este un bronz cald, pe cand cea de la American Apparel in nuanta Bronze Dash este o culoare mai rece si mai maronie.


Ca tot vorbeam de maro, si aceasta culoare imi aminteste de toamna. Cea de la Ciate se numeste Golden Sands si este o nuanta foarte simpatica, fiind un maro deschis cu irizatii aurii subtile si finute. Nuanta 211 de la Maybellin face parte din colectia Vintage Leather si este un maro caramiziu mat ce contine niste particule interesante, ce ofera un efect patat. 520 At Ease de la Rimmel este o nuanta basic, usor cafenie. 


Kakiul este una din culoarile mele preferate si ador sa port lucruri kaki mai ales in perioada aceasta. Incep, din nou, cu oja de la Ciate care, de aceasta data, este in varianta mica si presupun ca se numeste Mineral Positivity (am primit-o cadou, iar persoana respectiva a vrut sa-i ascunda identitatea, dar internetul da de gol). In orice caz, este un kaki cu particule de sclipici aurii si cu efect de nisip sau cum vreti voi sa ii spuneti. Cea de la Rimmel este, din nou, o culoare de baza si se numeste 812 Captain Khaki, ca sa evidentieze simplitatea nuantei.


Desi este cea mai purtata culoare pe unghii si buze, rosul nu putea sa lipseasca din acest articol. Personal mi se pare o nuanta prea basic si eleganta pentru stilul meu, dar totusi imi place sa o port toamna. London Red de la The One, Oriflame, este un rosu clasic si pur, ca sa-i spunem asa, si cred ca ar fi pe stilul tuturor. Pentru stilul meu este mai potrivita nuanta 145 de la Maybellin, un rosu inchis, burgundiu, cu particule fine, aurii. Aceasta oja este preferata mea si pentru Craciun, dar mai e ceva pana acolo (63 de zile mai exact).


La final vom vorbi despre visiniu, o alta culoare foarte populara in perioada asta. Prima oja este 345 Black Cherries de la Rimmel si este un visiniu foarte inchis cu irizatii rosii foarte subtile - cu adevarat vampy! Celelalte doua oje sunt asemanatoare ca nuanta, dar diferite ca textura. Ambele sunt un mov-visiniu cu o gramada de sclipici auriu, Amethyst Rock de la The One, Oriflame, avand o textura clasica de oja, iar cea de la Europ Cosmetics avand un efect de nisip. 


Eu v-am arata cam ce imi place sa port perioada asta, asa ca este randul vostru sa-mi spuneti care sunt ojele voastre preferate de toamna. In orice caz, sper ca v-a placut si ne revedem duminica cu un nou articol de Halloween! 
pwp

6 comentarii:

  1. Eu toamna ador nuantele de visiniu si nude

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca port suuuuper rar oje nude pe unghii. :)) In general prefer oje inchise sau deloc.

      Ștergere
  2. Am atatea oje visinii ca nici nu le mai stiu numarul, dar imediat cum intram in decembrie trec pe rosu si auriu :)) Cea de la Europ Cosmetics arata tare bine, nu am auzit nicioadata de ei, dar cel mai probabil o sa ii caut :D

    http://ancasblog0.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, rosu si auriu este combinatia mea preferata pentru perioada sarbatorilor de iarna. :D Oja de la Europ am gasit-o intr-un magazin de haine si chiar nu stiu de unde se mai poate cumpara. In schimb, cum am zis, Amethyst Rock de la Oriflame e aproximativ la fel. :D

      Ștergere
  3. Îmi plac recomandările tale! Eu iubesc să port culori închise pe unghii toamna! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca iti plac! <3 Si eu ador culorile inchise pe unghii, dar in toate perioadele anului. :))

      Ștergere