duminică, 11 octombrie 2015

Top 5: produse pentru ingrijirea buzelor

Cu cat vremea este mai rea, cu atat creste si nevoia de hidratare, asa ca am pregatit un mic articol in care sa va prezint produsele mele preferate de ingrijire a buzelor.  M-am decis sa fac un top deoarece am o gramada de balsamuri de buze (am o mica obsesie), asa ca m-am limitat la cele 5 pe care le recomand oricui si care, in opinia mea, isi merita fiecare banut. 



5 - Oriflame - Tender Care


Le absolut ador. Ele pot fi folosite atat pe buze, cat si pe alte zone uscate ale corpului, lucru pe care unii oameni il gasesc ciudat. Este produsul meu preferat pe timpul iernii. Cred ca stiti si voi cum este cand suntem raciti si ne suflam nasul atat de mult incat incepe sa se irite si sa se creeze cojite si toate cele. In situatiile de genul aplic putin produs in zona iritata si nu mai am astfel de probleme, plus ca miroase si bine. 
De asemenea, este un produs foarte bun pentru hidratarea cuticulelor si chiar si pentru vindecarea unor rani! Contine propolis, un ingredient foarte bun pentru regenerarea pielii. Ne spunea Georgiana intr-un clip cum avea niste urme pe picioare de cativa ani si, dupa ce a aplicat acest produs in zona respectiva, urmele s-au vindecat. Desigur, nu l-a aplicat o data si gata, problema s-a rezolvat, ci l-a aplicat regulat pentru o anumita perioada de timp. Mi s-a parut ireal, asa ca am incercat si eu: aveam o mica rana care nu se vindeca de vreo luna si ceva, asa ca am aplicat putin balsam pe ea in fiecare seara timp de o saptamana jumate si s-a vindecat fara urma. 
Pe langa toate acestea, aceste balsamuri sunt foarte bune la pret! Le puteti gasi in general intre 7 si 10 lei in cataloagele Oriflame sau puteti cumpara setul de 4, care contine vanilie, caramel, cirese si nuca de cocos. De asemenea, daca nu va plac produsele cu arome exista si varianta clasica, fara miros. 



4. The Body Shop - Born Lippy Toffee Lip Balm


Acest balsam a ajuns unul din produsele pe care le port mereu in portfardul meu! Imi hidrateaza si imi acopera buzele cu o pata de culoare ce se potriveste oricarui machiaj, iar datorita aromei de caramel este o placere sa il reaplic mereu. 
Pretul lui este de 30 de lei. 


3. Gerobial Plant - Balzzzam 


Atat consistenta groasa cat si efectul mentolat pe care il ofera acest balsam i-au oferit un loc important in topul meu. Imi hidrateaza buzele foarte bine si nu simt nevoia sa aplic o gramada de produs, motiv pentru care se consuma mai greu ca alte balsamuri. Ce ador la el este senzatia racoritoare pe care o ofera, facandu-l perfect si pentru perioada calda. 
Pretul lui este pana in 10 lei, daca nu ma insel, si il puteti gasi in Dm sau alte magazine de genul.

2. Yves Rocher - Vanille


Am creat o mica obsesie fata de acest produs. Desi consistenta lui este destul de usoara, hidrateaza buzele destul de bine si are o aroma de vis, ce ma face sa il folosesc fara oprire. Este cel mai folosit balsam de buze din toata colectia mea si probabil o sa-l revedeti cat de curand intr-un articol cu produse terminate.
Pretul lui este undeva in jur de 10 lei, dar din pacate nu se gaseste mereu in magazinele Yves Rocher si nici pe site. :(

1. The Body Shop - Chocomania Lip Butter


Acest unt de buze de la The Body Shop este, fara dar si poate, produsul meu preferat pentru buze. Are o consistenta divina ce se aplica ca un vis si hidrateaza minunat buzele, iar aroma sa de ciocolata se simte de cand deschizi micutul capacel si imi alinta simturile olfactive. Este ca raiul intr-o cutiuta pentru buzele mele. Este tot ce ti-ai putea dori intr-un produs pentru buze. Este PERFECT! Bine, asta exceptand faptul ca pretul lui este de 30 de lei, dar perfectiunea nu este ieftina, no? 


Cand ma uit la poza asta parca pot sa-i simt mirosul ala delicios... vai... Ok, o sa ma opresc acum. Presupun ca deja v-am demonstrat ca nu sunt in stare sa descriu balsamuri de buze, asa ca o sa fac o mica concluzie si o sa va spun: daca aveti sansa sa incercati vreunul din aceste produse, nu o ratati! Mai ales pe ultimul, Doamne... Daca ati incercat si voi aceste produse mi-ar face mare placere sa stiu ce parere aveti si mi-ar face si mai mare placere sa stiu care sunt balsamurile voastre de buze preferate pentru ca, asa cum am zis si la inceputul articolului, am o obsesie pentru aceste produse si nu ma satur niciodata sa le cumpar. 
In rest, sper ca v-a placut si sper sa ne revedem curand!
pwp

3 comentarii:

  1. Si mie mi place aceea cutiută cu minuni , eu am avut o cu cirese si acum am carianta originala si sunt innebunita dupa ea , o folosesc pentru pleoape ,seara , pentru cuticule si ranile ce mi raman de la ruperea pielitei din apropierea unghiilor(obicei foarte foarte foarte prost) , pentru buze ,eu in fiecare an cin perioada asta rece ca o tradite imi cumpar balsamul de la Nivea cu cirese , e divin.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit numai lucruri bune despre balsamele de buze de la Nivea si cred ca o sa mai incerc si eu unul. :D Cat despre balsamul cu cirese miroase absolut divin, dar din pacate, cand mi-am cumparat cutiuta i-am promit unei prietene ca o sa i-l dau pe acela, crezand ca nu o sa imi placa si regret decizia aia. :<

      Ștergere
    2. Sa le incerci ca sunt chiar bune.Off pacat

      Ștergere