miercuri, 4 noiembrie 2015

Ce se afla in portfardul meu?

Astazi va voi prezenta produsele pe care le port mereu cu mine in portfard la scoala. In mare parte sunt produse esentiale, de baza, care ma ajuta sa creez un look complet, pentru ca nu mereu am timp sa-mi termin machiajul dimineata.



Cel mai important produs pentru mine este creionul de sprancene, fiindca de multe ori ma simt goala fara el. Il folosesc pe acesta de la No. 7 si imi place foarte mult mai ales datorita faptului ca la capat are o periuta pentru sprancene, ce imi usureaza munca si face totul sa para natural. 

Tot pentru sprancene am si gelul colorat de la Giordani Gold, Oriflame. Imi fixeaza speancenele foarte bine si le ofera si un strop de culoare. Este clar un must have pentru mine si nu lipseste din niciun machiaj.


Desigur ca am si cateva produse pentru ochi, in caz de orice. Fardul cremos de la The One, Oriflame, in nuanta Rose Gold mi se pare perfect pentru pliu si se poate aplica si estompa foarte usor cu degetul. 

Tot de la The One, Oriflame am si acest fard stick Colour Unlimited in nuanta Sahara Bronze pe care il ador. Imi pare putin rau ca nu vi l'am prezentat si in favoritele lunii, pentru ca l-am purtat in prostie in luna octombrie.


Am si doua creioane de ochi mereu la mine. Primul este de la Bourjois in nuanta Brun Design si este un maro clasic, care este cremos si pe care chiar il port purta pe linia apei (ceea ce e mai greu pentru mine). Pe langa acesta am si creionul Wonder Pencil de la Nyx, un creion in nuanta pielii ce este perfect atat pentru iluminare, cat si pentru acoperirea unui cos sau pentru a fi purtat in pliul ochilui, lucru ce ma face sa par si mai treaza. 


Cum v-am spus si mai de mult, nu am niciodata timp sa-mi finalizez machiajul acasa asa ca port mereu un rimel cu mine. De obicei este fie Last Resistance de la The One (cel din poza), un rimel waterproof cu un efect mai natural, fie Lash Panorama de la Giordani Gold (pe care nu l-am pozat).

Ultimul produs de ochi pe care il am in portfard este un tus lichid. Cel din poza este de la o firma europeana numita Gina Tricot (nu stiu daca avem si in Romania) si este un tus maro cu un sidef subtil. Nu sunt mare fan al eyelinerului, dar imi place sa-l am la mine just in case.


Produsele de buze clar nu au cum sa lipseasca. Balsamurile de buze sunt mereu aceleasi, adica cel cu vanilie de la Yves Rocher si Born Lippy cu caramel de la The Body Shop. V-am vorbit destul despre ele in articolul cu produsele mele preferate pentru ingrijirea buzelor, deci nu o sa mai intru in detaliu
Rujul este produsul care nu ramane niciodata acelasi. Exista zile in care am pur si simplu prea multe rujuri in portfard, pentru ca sunt indecisa si nu pot purta aceeasi nuanta prea mult. Un singur ruj ramane, in schimb, mereu aici: Colour Stylist de la The One in nuante Warm Nude. Este perfect pentru orice zi, orice machiaj, orice stare...orice.  


Siii ultimul produs pe care o sa vi-l prezint este un must have pentru mine: gelul dezinfectant. Preferatul meu este cel de la Oriflame din gama Soft Caress pentru ca iubesc felul in care miroase si felul in care mirosul rezista pe maini o perioada buna de timp. 


Iar acum, asa, de sfarsit, o sa va arat si swatch-urile produselor mentionate mai sus. Asadar, avem (de la stanga la dreapta): creion de sprancene No7, creion Bourjois, tus lichid, fard stick Sahara Bronze, fard crema Rose Gold, Nyx wonder pencil si rujul Colour Stylist in nuanta Warm Nude. 


Ei bine, aceste au fost produsele care se afla mereu in portfardul meu sau, mai bine spus, produsele fara care nu pot sa plec de acasa. 


4 comentarii:

  1. Da iei ceva produse nu gluma:)) , eu la mine port un ruj , un balsam de buze si cam atat , eu am ore de la doua si seara cnd ies nu mai vede nimeni ce machiaj am :)) , am si prostu obicei de a uita oglinda acasa dar de la un timp am inceput sa o iau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am mai zis, eu ma machiez la scoala. :)) *viata de profil uman* Si da, nici eu nu am oglinda, dar e ok, au colegele.

      Ștergere
  2. Ce tare, eu de când stau acasă nu am nevoie de port farduri, 😆 dar ai produse tare interesante.
    www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac! As vrea sa nu mai car atatea chestii cu mine, dar nici nu cred ca as rezista fara ele. :))

      Ștergere