vineri, 11 decembrie 2015

Despre Lip Monthly

Acum ceva timp am auzit din intamplare de Lip Monthly, m-am interesat putin si am dat o comanda fiindca am fost total convinsa de oferta lor. Acum, o luna (si ceva) mai tarziu ma bucur de toate produsele pe care le-am primit si m-am decis sa va vorbesc si voua putin despre ce si cum se intampla totul.



Ce este Lip Monthly? Nu este nimic altceva decat o cutie (sau un portfard in cazul de fata) lunara cu produse de machiaj la care va puteti abona. Poate va suna cunoscut, pentru ca la fel sunt si Ipsy, Birchbox si chiar Pick N Dazzle, doar ca aceasta este putin mai diferita. Daca in celelalte mentionate primiti, de obicei, produse de machiaje in diverse variante, in Lip Monthly se primesc, in mare, 4-5 produse full size pentru buze. Asta inseamna orice produs de buze: ruj, ruj lichid, balsam, lip stain, creion, gloss, lip scrub etc. si, uneori, si un produs aleatoriu de machiaj. Ca sa intelegeti mai bine, va voi arata ce am primit eu. 

Primul produs pe care il puteti observa este, desigur, portfardul dragut in care vine. In fiecare luna este unul diferit atat ca imprimeu, cat si ca marime si material. Cel din luna noiembrie este alb cu dungi roz si are, in partea dreapta, o imagina cu un ruj, iar in partea stanga logoul firmei. Din cate am inteles acesta este cel mai mic pe care l-au trimis pana acum (norocul meu), fiind putin mai mare ca telefonul meu, ceea ce ma face sa cred ca este perfect pentru a fi purtat in orice geanta.


In fiecare portfard se primeste cate un cartonas pe care se gasesc numele produselor primite si pretul lor initial, ca la final sa adune pretul total, ceva gen uite ce scumpe sunt lucrurile pe care le primesti. Valoarea totala a produselor din luna noiembrie este de peste 69 de dolari. (adica peste 280 de lei)


Va voi prezenta lucrurile in ordinea de pe cartonas, asa ca o sa incep cu creionul de buze Velvet de la Mirabella in nuanta Red (classy af). Este o nuanta basic de rosu cu subton rece, de la care nu aveam prea multe asteptari (fiindca nu-mi plac nuantele de rosu), dar care arata chiar dragut. Este un creion moale care aluneca fooaarte usor si este super pigmentat.



Al doilea produs este un gloss de buze Light Up de la Beauty For Real in nuanta Kiss Me. Este un roz nud cu particule sclipitoare care nu se vad intens cand este aplicat pe buze, insa ajuta la redarea efectului lucios. De asemenea, acest gloss ofera acea senzatie mentolata, super racoritoare, care se presupune ca iti mareste buzele. Ce este cu adevarat interesant la el este ambalajul: vine cu o oglinda si (funny story) lanterna in capac, lucru pe care eu nu il stiam (pentru ca cine naiba sta sa citeasca ce scrie pe ambalaj, pfff), asa ca in momentul in care am descoperit "intrerupatorul" l-am apasat nestiind ce face si l-am lasat pornit. Prin urmare, gloss-ul me nu mai are beculete pentru ca le-am consumat facand nimic. Stiu, si eu sunt mandra de mine...



Cu adevarat cel mai interesant produs dintre toate este rujul lichid de la Ofra, in nuanta Mina. Cred ca de cand au colaborat Kathleen si fetele de la Dupe That cu aceasta firma toata lumea stie de produsele lor. Este o nuanta perfecta pentru toamna si toata perioada asta rece. Imi aduce aminte de rujurile Soft Matte Lip Cream de la Nyx, mai ales de nuanta Copenhaga care este aproape identica.



Ultimul produs care apare pe cartonas este balsamul de buze Chapstick. Acesta are doua capete, unul pentru zi cu SPF 12 si unul de noapte care promite sa hidrateze intens buzele. Nu am apucat sail folosesc prea mult, dar am o prima impresie buna.


Ultimul produs primit a fost un mini scrub de buze de la firma Starlook. Pare a fi facut din zahar brun si alte chestii si imi place cum exfoliaza.


Am lasat ce e mai bun la final si anume pretul acestei:
-Pentru o luna (un singur portfard) platiti 12.95$, dar o puteti cumpara pe prima cu 5$ folosind codul LIPLOVER (exact asta am facut eu si am dat 5$ pe produse de peste 69$, frumos nu?)
-Pentru 4 luni platiti 38.94$, dar primiti primul portfard gratuit folosind codul 1STFREE
-Pentru un an platiti 116.55$, dar aveti 3 luni gratuit cu codul HOLIDAY3

Si partea cea mai si cea mai buna este faptul ca ofera transport gratuit oriunde in lume! Daca ati comandat pe net (fie din tara sau din afara) stiti ca uneori pretul transportului poate fi exagerat, motiv pentru care ma incanta super mult faptul ca nu trebuie sa platesc nimic in plus. Este adevarat, coletul vine cu o saptamana-doua mai tarziu, dar eu prefer sa astept putin mai mult decat sa dau bani pe transport.

Singurul minus pe care il are acest site este acela ca nu iti poti alege ce primesti, in sensul ca nu toata lumea primeste cam acelasi lucru, si poate fi diferita doar nuanta. Nu puteti alege voi ce gen de culori sa primiti sau alte chestii, dar pana la urma si asta e un lucru dragut pentru ca asa exista ocazia de a testa diverse produse pe care nu te-ai fi gandit vreodata sa le cumperi. Mie imi place foarte mult acest sistem si am fost multumita de produsele pe care le-am primit si, sincer, nu cred ca as fi regretat niciodata ca am dat 5$ sa incerc o chestie. Probabil o sa-mi mai comand astfel de portfarduri si in viitor si, daca va intereseaza si pe voi, va las link-ul aici.

https://lipmonthly.com/referral/wfMm

7 comentarii:

  1. Hmmm... suna interesant. Ma cam tenteaza si pe mine sa fac o comanda. Cred ca incerc o luna, ca pentru 5$ nu prea ai ce pierde :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa am zis si eu si nu regret. :D Merita, mai ales ca ai transport gratuit.

      Ștergere
  2. Si de platit cum ai platit? As vrea si eu sa incerc ,ai idee pentru cat timp sunt valabile codurile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am platit cu cardul, dar cred ca se poate si prin Paypal, iar codurile sunt valabile mai mereu din cate am vazut, daca nu sunt valabile acum sigur vor fi peste scurt timp.

      Ștergere
  3. Ce super, vreau și eu <3, sigur voi cumpăra și eu, pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred ca voi mai comanda o cutie, mi-a placut prea mult aceasta! <3

      Ștergere
  4. E o nebunie pentru o iubitoare de produse de buze ca și mine!

    RăspundețiȘtergere