joi, 24 decembrie 2015

Machiaje de craciun?

24 decembrie, in sfarsit, Craciunul este aici! Articolul acesta nu era programat pentru ajunul Craciunului, dar am trait cu iluzia ca abia maine este ajunul si toate cele si am avut o mica surpriza cand am aflat ca maine e ziua aia superba de stat in casa cu familia. (urmata de minunata seara plina de petreceri) In orice caz, am pregatit 3 machiaje inspirate de aceasta sarbatoare, machiaje care pot fi purtate foarte usor la cina festiva sau la petrecere. Asadar, toate aceste machiaje au la baza aceleasi culori: rosu, auriu si verde. 

Primul machiaj este clasicul sarbatorilor, un machiaj cu ochi in nuante calde de auriu si buze rosii. Desigur, in cazul meu buzele au fost burgundiu, nu rosii, Pentru machiajul ochilor am folosit paleta Chocolate Bar de la Too Faced, iar rujul este Wicked de la Lime Crime.




La fel de clasic mi se pare si un machiaj cu nuante de verde la ochi. Fardul folosit pe pleoapa este din kit-ul Blockbuster 2011 de la Sephora, iar rujul este, de fapt, creionul de buze de la Mirabella pe care l-am primit in portfardul de la Lip Monthly. Nu este combinatia mea preferata, dar striga Craciun asa ca nu puteam sa o las pe langa.



Ultimul machiaj (cel pe care chiar o sa-l port) este o combinatie intre Grunge si Grinch. Pentru ochi am folosit paleta Venus de la Lime Crime, in special fardul Muse, iar pe buze am folosit rujul de la Lime Crime in nuanta Serpentina, care, din nou, striga a Craciun si a brad impodobit. Sau a Grinch. Sau a mucegai, depinde.



In mod normal as spune ca asta a fost tot pentru articolul acesta, dar astazi voi incheia spunand ca asta a fost tot pe anul asta. Va urez sarbatori cat mai fericite si ne vedem la anul!
pwp

8 comentarii: