luni, 6 februarie 2017

Sephora Cream Lip Stain Review! #LipstickMonday


Probabil stiti deja ca Sephora a adaugat recent 16 nuante in gama rujurilor lichide Cream Lip Stain, avand 21 de nuante in total. Voiam sa incerc de mult aceste rujuri, deoarece am auzit numai pareri bune despre ele, dar nuantele lor nu ma atrageau destul de mult...pana acum. Am dat repede o fuga la Sephora si mi-am ales 3 nuante pe care o sa vi le prezint in acest articol.




Vorbind de formula, aceasta merita toate cele 10 puncte. Este cremoasa, pigmentata, rezistenta si comfortabila pe buze. Nu se transfera, deci sunt perfecte pentru o intalnire cu prietenul, dar tind sa se stearga de pe buze dupa masa. Cu toate astea, au acel tip de formula care te lasa sa reaplici rujul ori de cate ori vrei fara sa arate ciudat sau sa fie incomode pe buze, lucru pe care eu il apreciez cel mai mult cand vine vorba de un ruj lichid.  Rezistenta lor este astfel una buna, mentionand ca rezista pana la 6 ore pe buze, fara a usca buzele si chiar simtindu-se fine la atingere.


No. 22 Pink Latte
Nu inteleg la ce s-au gandit cei de la Sephora cand a numit aceasa nuanta pentru ca nu are nici-o tenta de roz. Este un nude cu un subton portocaliu puernic, dar fara a fi prea intens.


No. 38 Sweet Raspberry
Aici avem un nume potrivit, fiind o nuanta foarte draguta de roz-visiniu, asemanatoare cu Beet It de la Lime Crime. 


No. 24 Burnt Sienna
O nuanta vampy, perfecta pentru toamna, fiind un maro cu tente subtile de mov.


Am fost placut surpinsa de aceste rujuri, formula lor fiind deja in top 3 pentru mine. As putea spune ca m-am indragostit: costa doar 58 de lei, au o formula geniala si acum au si o varietate de nuante superbe. Deja stiu ca o sa le mentionez si in favoritele lunii, dar pana atunci mai am cateva produse de incercat, so stay tuned!

2 comentarii:

  1. Sunt super nuantele, cel mai mult imi place cea din mijloc, am si eu doua nuante mai vechi, nr 06 si 01 si le port in tandem .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Eu deja regret ca nu le-am descoperit mai devreme.

      Ștergere