sâmbătă, 9 mai 2015

Comanda Oriflame si Avon c6!


Okaaaay, m-am decis ca de acum in fiecare campanie sa va arat produsele pe care le-am achizitionat pentru mine atat de la Avon, cat si de la Oriflame si sa va ofer si o mica parere despre ele. Ei? Eu zic ca merge oleaca.



Va voi arata, mai intai, produsele Avon, asa ca o sa incep cu lacut de unghii mat Magic Effects, care, spre surprinderea mea, nu este doar mat. Desi in catalogul 7 nu pare deloc, lacul contine un sidef rozaliu si foarte dragut, desi nu ma asteptam la asta.




Am avut o oferta foarte buna la paleta corectoare si ma bucur ca am profitat de ea. Are 4 nuante: un roz pal, galben, portocaliu si o nuanta a pielii si contine si o pensula mult prea mica. Culorile sunt destul de pigmentate si cremoase, nu mi se pare ca incarca tenul, se estompeaza foarte frumos si sunt eficiente, cel putin culoarea portocalie mi-a ascuns cearcanele destul de bine.


Am cumparat si o pensula pentru ochi speciala pentru machiajul smokey, cica. La un capat are o pensula in forma c cu peri foarte moi, perfecta pentru aplicarea fardului, iar la celalalt capat are un buretel pentru estomparea produsului, care nu stiu daca o sa fie bun de ceva.  



 Pentru ca am avut comanda de 3 creme nutraeffects (dintre care una este a mea dar nu am de gand sa o deschid inca) am avut de ales intre 3 parfumuri, asa ca le-am cautat pe fragrantica si cel mai apropiat de gusturile mele parea sa fie Mesmerize Black, un parfum care din fericire imi place si rezista pe pielea mea.


Am terminat cu produsele Avon, sa incepem cu Oriflame! Mi-am cumparat corectorul Everlasting si din fericire nuanta chiar este buna si pentru tenul meu super deschis! 


De la ofertele online am achizitionat acest fard duo de la Very Me in nuanta Soft Brown. Culorile sunt foarte dragute si sidefate. Nuanta deschisa e buna pentru iluminarea arcadei sau a coltului intern, iar nuanta inchisa din pacate nu este foarte pigmentata, dar nu este nici chiar asa rea. 



Am vazut pudra iluminatoare Portofino de la GG acum cateva campanii in catalog si mi-a fost foarte teama sa o cumpar deoarece nu prea gaseam nicaieri un review despre ea, iar din ce am gasit am inteles ca are particule aurii si eu cautam un iluminator cu un subton rece, dar a fost iar redusa 50% si toata lumea o lauda si am zis ca pana la urma mai bine sa regret ca am luat-o decat sa regret ca pana acum ca nu am luat-o. Ce sa mai...
 Particulele aurii de care spune toata lumea sunt foarte micute si au un luciu superb si destul de discret. Am incercat sa prind in poza frumusetea pudrei, dar este destul de greu sa pozezi un iluminator. Inca nu am purtat-o, dar abia astept sa o incerc si pe ten.



Am putut inlocui taxa cu rujul 5 in 1 de la The One in nuanta Andreea's Ruby, dar nu am testat-o pe mana pentru ca am auzit oricum ca da spre roz si nu-mi plac nici rujurile roz, nici cele rosu aprins asa ca doar l-am privit ca un copil cuminte si nu m-am atins de el.



Ei bine, cam acestea au fost produsele cumparate de mine in campania 6. Sper ca va place tipul acesta de articol, pentru ca o sa-l vedeti oricum de acum inainte in fiecare campanie. 

Ati incercat produsele mentionate? Astept raspunsurile in sectiunea cu comentarii si ne vedem la urmatoarea postare! <3


3 comentarii:

  1. Ce de produse frumoase , ma bucur ca ti ai cumparat acel anticearcan de care ti am vorbit , ce parere ai pana acum de el?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, l-am folosit doar de doua ori si mi se pare ok, inca nu am parerea super formata dar imi place foarte mult ca e mai deschis ca pielea mea, lucru pe care il gasesc super rar si ma bucur ca l-am vazut la tine. :3

      Ștergere
    2. Ma bucur ca te am putut inspira , stiu cum e sa nu ti gasesti anticearcan sau fond de ten la culoarea dorita deoarece si eu sunt foarte alba la fata

      Ștergere