duminică, 19 iulie 2015

The Balm's Balm Jovi palette review

Asa cum am spus si in favoritele lunii iunie, revin cu o parere mai detaliata despre paleta Balm Jovi de la The Balm, numita si Rockstar Palette. Cum am mai zis, mi-o doream de foarte mult timp asa ca am folosit-o aproape zilnic de cand am cumparat-o, deci am avut destul timp sa va pot oferi toate informatiile de care aveti nevoie.




Sincer, ambalajul si numele fardurilor este principalul lucru care m-a atras la aceasta paleta, asa ca o sa incep de aici. Ambalajul este din carton si se inchide cu magnet, lucru destul de comun. Ce il face cu adevarat interesant, pe langa desenele foarte dragute, este faptul ca produsele pudra sunt separate de produsele cremoase, astfel cele din urma nu se murdaresc. Pe spatele paletei sunt prezentate toate produsele si numele lor, cat si ingredientele.


Cum am spus, paleta este separata in doua parti. Prima parte contine produsele pudra, adica 12 farduri, un iluminator si un blush. De asemenea, are si o oglinda maricica in forma de inima, foarte draguta.


Fardurile sunt pigmentate, dar putin prafoase, lucru care se observa mai mult cand sunt folosite cu o pensula. Acestea sunt separate in 3 randuri.


 Primul rand este intitulat Heavy Metal si contine farduri sidefate sau cu sclipici.


Metal-ica este un argintiu absolut superb, genul acela de fard care poate fi aplicat atat singur, cat si deasupra altui fard pentru a oferi o sclipire aparte. Desi nu credeam ca o sa folosesc vreodata aceasta nuanta, am ajuns sa o iubesc folosita in colutul intern, pe post de iluminator. 
Iron Maid-in este, la fel ca Metal-ica, un fard care poate fi purtat deasupra altor farduri. Este o culoare superba, un auriu usor "prafos" ce are niste usoare reflexii roz.
Lead Zeppelin este un khaki inchis cu particule sclipitoare predominant aurii, dar si putin albastre. 
Alice Copper este un visiniu lucios aproape, care are, de asemenea, particule sclipitoare cu subton rece, de albastru. 

Al doilea rand este randul culorilor "clasice", nuante mate si de baza in orice machiaj.


Adagio este culoarea perfecta pentru a fixa fondul de ten sau baza de machiaj, sau poate chiar ca un iluminator mat pentru persoanele cu pielea mai inchisa. Din pacate in poza nu se observa deloc, fiind exact aceeasi culoare cu nuanta pielii mele.
Allegro este o nuanta neutra de maro, care arata foarte bine in pliu sau ca si culoare de tranzitie. 
Moderato este un purpuriu inchis aproape maro.
Presto este un maro inchis, neutru.

Ultimul rand este cel alternativ, si este, din nou, plin de luci si sclipire.


Blink 1982 este un mov-maroniu deschis cu sidef si clipici, ce se vede foarte frumos in pliu, mai ales amestecat cu Third Eye Blinded.
The Stroke este culoarea pe care am folosit-o cel mai putin si de asemenea cea mai inchisa nuanta din paleta. Este un bleumarin cu particule sclipitoare de un albastru putin mai deschis.
rem este un mov deschis cu particule sclipitoare aurii ce se combina foarte dragut. 
Ultimul fard, Third Eye Blinded, este un fel de rose gold, foarte dragut pentru iluminarea coltului intern cat si pentru a fi aplicat pe intreaga pleoapa.


Iluminatorul numit Solid Gold este alt factor care m-a influentat sa cumpar aceasta paleta. Inca nu stiu sigut, dar foarte multi oameni spun ca acest iluminator este defapt Mary-Lou Manizer cu o alta denumire. Acelasi sau nu, clar este ca cele doua sunt foarte asemanatoare. Nu are o textura asa prafoasa ca fardurile si nu este nici extrem de auriu, in ciuda numelui. Desi are particule aurii, are si particule cu un subton rece, care il fac potrivit si pentru persoanele foarte palide (asa ca mine). De asemenea, este un iluminator destul de intens, dar care poate fi aplicat si mai subtil daca folosim mai putin produs.
Despre blush-ul Don't You Want Me nu am atatea detalii, nu stiu daca este exclusiv paletei sau daca poate fi cumparat si separat. In schimb, stiu ca imi place foarte mult: este pigmentat si este o nuanta foarte placuta. Singurul defect, ca sa spunem asa, este faptul ca este un produs foarte prafos, care se imprastie destul de mult cand il iau cu pensula.

A doua parte a paletei contine doua produse crema atat pentru buze cat si pentru obraji. Produsele nu sunt extrem de pigmentate, se estompeaza usor si se pot crea atat look-uri intense cat si foarte subtile.
Din pacate nu le-am testat rezistenta prea bine, desi pe buze par sa se descurce destul de bine.


Milly este un roz sters, usor nud, foarte natural pe buze si foarte dragut ca blush.
Vanilly este destul de rosu pe buze, iar ca blush da spre un roz mai tipator.


La final, pe partea care acopera cele doua produse crema sunt 4 idei de combinatii pentru a crea un machiaj utilizand aceasta paleta. E o idee foarte draguta, mai ales daca nu ai inspiratie, asa ca m-am gandit sa va spun si combinatiile mele preferate, pe care le-am folosit in prostie:
1. Allegro in pliu si pe pleoapa inferioara, Presto in coltul extern si Iron Maid-in pe intreaga pleoapa mobila, inferioara si in coltul interior. E un look simplu si dragut, care merge de minune cu un bronzer si un ruj rosu-portocaliu.
2. Blink 1982 in pliu si pe pleoapa inferioara, rem pe intreaga pleoapa mobila. Third Eye Blinded in coltul interior, putin Pop Pop si gata, un look dragut pentru zi de zi.

Per total, este o paleta plina de varietati, cu care poti sa faci cu usurinta un machiaj fara sa te intinzi spre alte produse (lasand la o parte fondul de ten, corectorul si pudra). Ii ofer 4,5 din 5, doar datorita faptului ca fardurile sunt usor prafoase, In rest pigmentatia si rezistenta sunt foarte bune, cat si varietatea de culori si ambalajul.
Pretul paletei este de 160 si poate fi cumparata din magazinele Marionnaud, cat si pe aoro, dar pentru un pret mai ridicat.

 Mi-ar face mare placere sa aflu si parerea voastra despre aceasta paleta, daca o aveti, daca o vreti... In rest, sper ca v-a placut acest articol si sper ca v-a ajutat. Va pwp! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu