joi, 14 ianuarie 2016

Favoritele lunii decembrie!

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris si imi pare rau, dar cam asa se intampla cand ai vacanta. Oricum, cum am mai zis, e mai bine mai tarziu decat niciodata, asa ca revin in forta cu favoritele lunii decembrie.


Am avut o gramada de combinatii preferate in luna decembrie, prima fiind formata din 3 produse. Preferatul meu este fondul de ten Colorstay de la Revlon in varianta pentru ten uscat/normal. La inceput l-am purtat singur, dar apoi am inceput sa-l combin cu fondul de ten Mineral Therapy de la Giordani Gold, Oriflame. Ultimul produs este anticearcanul HD de la Nyx. Are o acoperire foarte buna si nu imi usuca pielea, lucru pe care il intalnesc mai rar.


Am inlocuit bronzerul cu blush-ul in nuanta Taupe de la Nyx, o culoare perfecta pentru conturarea fetei pe care am purtat-o impreuna cu blush-ul Prism de la Mac, iar la sfarsit am finalizat totul cu iluminatorul Lightscapades, tot de la Mac.


Desi pentru ten am optat pentru nuante reci, cand vine vorba de farduri le-am ales pe cele mai calde. Am folosit in prostie paletele Chocolate Bar de la Too Faced si Venus de la Lime Crime, pur si simplu se completeaza una pe cealalta.


Pe buze am purtat, in mare parte, numai nuante visinii. Mina de la Ofra si Copenhagen de la Nyx sunt doua rujuri foarte asemanatoare, atat ca nuanta cat si ca formula. Beet It de la Lime Crime are o formula complet diferita, iar nuanta este mai putin mai deschisa si mai spre roz.



De asemenea, m-am indragostit si de rujul Unlimited de la Kiko in nuanta 13 Cocoa. Are cea mai geniala formula: se aplica cremos, se usuca mat si este super rezistent, inclusiv la transfer. Daca Cocoa este o nuanta oarecum naturala, Serpentina de la Lime Crime este complet opusul. Este rujul perfect pentru craciun: cremos, sclipitor si verde.



Am avut si o mica obsesie cu parfumul Luck de la Avon, si prin mica ma refer ca l-am purtat zilnic de cand l-am primit. Are un miros foarte dulce, de vanilie, si este perfect pentru perioada sarbatorilor si perioada iernii si tot restul anului, de ce nu? 


In rest, pot sa spun ca si sarbatorile se afla printre favoritele lunii, doar nu degeaba se numesc sarbatori. Sper ca ati avut toti parte de o vacanta placuta si ca ati inceput anul cum trebuie! :)

3 comentarii:

  1. Niciodata nu e prea tarziu , ruju ala verde ma omoara , eu sincera sa fiu n as avea curajul sa ies asa pe strada , destul ca tata m a vazut cu ruju ala mov de la revlon si a zis ca ce e cu ruju ala punk pe tn , zici ca esti rokerita :)) daramite sa ma vada cu verde:)) acum trebuie sa ai si atitudinea potrivita si cred ca o ai , celelalte produse sunt superbe , vreau sa incerc mai multe produse MAC , iar rujul lichid de la Nyx inca se afla pe wishlistul meu , dai bataie cu postarile ca te pricepi nu te lasa pe tanjeala , kiss you girl :*

    RăspundețiȘtergere
  2. ADOR, serios ador, tot ce ai acolo! Sunt multe produse pe care mi le doresc <3 De unde ai produsele Lime Crime? eu nu am vazut nicaieri in Romania. Si mie imi place corectorul de la NYX foarte mult, si acum mi-am dat seama ca imi trebuie blush-ul de la NYX. Am vazut-o pe Nikkie de la Nikkietutorials folosind blush-ul asta si laudandu-l non stop. Trebuie, trebuie sa il am <3 Foarte marfa toate si sa le folosesti sanatoasa <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meeersi! <3 Produsele Lime Crime le am de pe site-ul lor, au transportul destul de ok. :D Si da, iti recomand blush-ul de la Nyx, mai ales daca ai un ten deschis. :3

      Ștergere