luni, 8 mai 2017

Lime Crime Diamond Crushers Review! #LipstickMonday


Astazi vorbim de noua mea dragoste, Diamond Crushers de la Lime Crime. Fac parte din categoria de lip toppers, un trend ce se extinde din ce in ce mai mut pe youtube si printre branduri. Le-am testat o perioada indelungata, asa ca era timpul sa va vorbesc despre ele!




Sunt primele produse de genul pe care le-am incarcat, iar la momentul respectiv nu existau prea multe review-uri, asa ca nu stiam la ce sa ma astept. Le-as putea descrie ca niste gloss-uri mate, pline de sclipici si fericire.
Au o formula lejera, pe baza de apa, comfortabila si aproape insesizabila pe buze si au aceeasi rezistenta ca a unui ruj lichid. Pot fi putin patchy, motiv pentru care se si recomanda sa fie intinse cu degetul. De asemenea, pot fi purtate oriunde pe fata. Ador sa le folosesc pe pleoapa si ca iluminator. 
Singurul lor dezavantaj este mirosul de capsuni ce ar putea sa afecteze persoanele cu alergii. Din fericire nu este cazul meu, dar tot nu sunt fan al mirosului.
Diamond Crushers costa 18$ si pot fi cumparate de pe site-ul Lime Crime.



Trip e descrisa perfect de termenul "iridescent". Este o nuanta mov cu irizatii albastre , genul de culoare pe care ar purta-o sirenele si unicornii, cum s-ar zice. Din pacate, peste alte rujuri ies in evidenta mai mult particulele albastre. 


Trip peste: Sephora 38, Lime Crime Teacup, Ofra Staten Island; Trip.


Lit este un rose gold adorabil si foarte sclipitor. E o nuanta ce poate fi purtata cu usurinta si fara un ruj, dar ador efectul pe care il ofera pe nuantele mai inchise. De asemenea, e o nuanta usor de purtat si pe pleoapa, in coltul intern sau ca iluminator pentru a transforma orice look.  


Lit peste: Jeffree Star Unicorn Blood, Lime Crime Raven, Colourpop Lumiere 2; Lit

Le am de o perioada destul de lunga de timp si inca ma bucur de ele din plin. Daca as putea, le-as folosit la fiecare machiaj, dar nu pot sa fac asta inca. Cand o sa am mai multe nuante, o sa pot! Pana atunci sper ca v-a placut articolul si va astept joi cu un nou articol! 

2 comentarii: