marți, 25 august 2015

Cele mai cunoscute produse de makeup?

Pentru ca in ultimul timp nu am facut decat sa ma uit la clipuri pe youtube am observat ca pentru fiecare categorie de machiaje exista una sau doua produse care sunt atat de cunoscute incat sunt peste tot. Cu unele produse deja sunt obisnuita sa le vad in fiecare clip si am senzatia ca fiecare youtuber trebuie sa le aiba, ca si cum ar fi o uniforma. Ma rog, din lipsa unei alte ocupatii astazi o sa va prezint o lista cu cele mai cunoscute produse de makeup de pe youtube. Enjoy!


*pozele sunt luate de pe net, pentru a oferi un aspect mult mai frumos articolului*
*si pentru ca nu am cum sa pozez produse pe care nu le am*

Voi aranja produsele in functie de ordinea lor generala cand vine vorba de un machiaj (desi e mai mult ordinea mea).  Asadar, primul produs este primer-ul, iar cel mai cunoscut este clar Porefessional de la Benefit. Toata lumea il iubeste, multe persoane au chiar o colectie de cutiute in diferite cantitati. Acesta este unul din produsele pe care le-am incercat si pot sa inteleg de ce e toata lumea asa indragostita de el. 
Dupa primer vine fondul de ten, adica o categorie mai grea, ca sa-i spunem asa.  Ma tenteaza sa spun Studio Fix Fluid de la Mac sau Sheer Glow de la Nars, dar fiecare poarta un fond de ten diferit in functie de ten, deci categoria asta nu are un anume reprezentant.


Cand vine vorba de anticearcan sau concealer, lucrurile sunt mai usoare. La fel ca in categoria precedenta am un produs Mac si anume Pro Longwear si un produs Nars si anume Radiant Creamy. Ca si voi (cred) imi doresc foarte mult sa incerc anticearcanul de la Nars, dar din pacate nu se gaseste in Romania. Cat despre cel de la Mac pot sa va spun ca, intradevar, iese prea mult produs prin pompita. It's a fact.  

Peste toate produsele de pana acum se aplica pudra, dar n-am nimic pentru voi la categoria asta. Nu imi vine in minte niciun nume de pudra cunoscuta, imi pare rau.

Trecand la zona ochilor, cel mai cunoscut produs pentru sprancene este fara doar si poate Dipbrow Pomade de la Anastasia. Cred ca deja m-am saturat sa aud mereu fraza "for my brows i'm gonna use Anastasia's Dipbrow Pomade". Sigur ati auzit-o si voi.


Baza de ochi... din nou, e peste tot. Ba auzi Soft Ochre Paint Pot ba Painterly Paint Pot, clar e ca e un Paint Pot de la Mac in una din cele doua variante. Mai e nevoie sa zic ceva?


Pentru categoria farduri am un singur cuvant de zis: Naked. Fie 1, 2, 3 sau chiar Smoky (mai nou) toaaataaaa lumea are paletele astea sau cel putin una din ele. Si daca nu le au, sigur vorbesc despre ele. Sunt pur si simplu peste tot. Toata ziua m-am uitat la clipuri gen declutter sau Perfect Palette tag si nu auzeam decat cum paleta lor preferata e Naked 1. Toti o aveau, toti o iubeau, asa mi-a venit si ideea pentru postarea asta.


Eyeliner si mascara, alte doua categorii pentru care care mi-e greu sa aleg. Din nou, parca nu-mi vine in minte nimic extrem de cunoscut aici, fiind alte produse super subiective.


Am zis sa nu exclud genele total, asa ca o sa va spun despre Red Cherry si House Of Lashes. Red Cherry se gasesc si in Romania, chiar pe Makeup-shop, iar despre House Of Lashes stiu doar ca sunt mentionate in foarte multe clipuri, ce sa mai.


Revenind la fata, cele mai cunoscute palete pentru conturarea fetei sunt fie paleta Shade and Light de la Kat Von D (paleta pentru care as da orice sa o am, dar nu se gaseste la noi), fie paleta de la Anastasia, in varianta pudra sau crema. Un alt produs cunoscut pentru conturare ar fi blush-ul de la Nyx in nuanta Taupe, dar acesta e cunoscut mai mult in zona de oameni cu piele super deschisa.


Cred ca cele mai cunoscute bronzere sunt cele de la Too Faced, mai ales Chocolate Soleil. Vine in multe variante si, din fericire, sunt produse pe care le avem si noi in Romania.

Pentru categoria de blush am ales blush-ul Orgasm de la Nars, cred ca e cel mai cunoscut blush din lume. Alte blush-uri destul de cunoscute pe youtube ar fe cele de la Milani, sau cel putin asa mi se pare. :D


Pentru iluminator clar am ales Mary-Lou Manizer de la The Balm. Clar cel mai cunoscut iluminator si clar cel mai cunoscut produs al firmei. Este intradevar un produs superb si super pigmentat si sclipitor si of, as vrea sa mi-l pun pe tot corpul si sa sclipesc ca un glob disco...


Balsam de buze? Eos si Baby Lips de la Maybellin. Desi nu mi se par cele mai bune sunt super cunoscute si indragite de oameni. Am vazut o gramada de videoclipuri cu colectii de Eos in care erau cate 10 din fiecare varianta sau colectii cu toate variantele de Baby Lips, deci e ceva.


Impart categoria de rujuri in doua:
1. Rujuri normale unde castiga Mac fara nicio problema. Din nou, sunt sute de clipuri cu colectii de rujuri de la Mac, unele mai normale, altele ce contin sute de rujuri. Pe langa calitate si culori frumoase, produsele acestea sunt cumparate si pentru a fi colectionate.


2. Rujuri lichide. Nu puteam sa le las in urma pentru ca de un an-doi numai despre ele se vorbeste pe internet. Castigatoarele ar fi cele de la Anastasia despre care am auzit si lucruri bune, dar si lucruri rele. Sunt foarte curioasa sa vad de care parte o sa fiu, pentru ca am de gand sa imi iau un ruj de genul la urmatoarea excursie la Bucuresti.


Voi sari peste Gloss-uri de buze pentru ca nu am nimic in minte, nefiind interesata de ele. Plus ca nu sunt folosite asa mereu.

Voi termina lista cu spray-uri de fata, pentru ca nu puteam sa fac o asemenea postare fara sa scriu despre Fix + de la Mac. Nu il detin (inca), dar deja pot sa va vorbesc despre el ca si cum l-am folosit 5 ani. Nu am sa fac asta pentru ca probabil stiti si voi deja cate ceva despre el. Daca nu, priviti sutele de clipuri in care se vorbeste despre minunatul spray.


Ei bine, am cam terminat si cu postarea asta. Cred ca am acoperit toate categoriile, daca nu va las pe voi sa completati "golurile" si chiar va invit sa-mi spuneti care sunt cele mai cunoscute produse de makeup dupa parerea voastra. De asemenea, pe care le-ati incercat si pe care ati vrea sa le incercati? Eu le-as incerca pe toate daca as putea, dar pana sa apuc o sa mai dureze ceva probabil. Pana atunci va las, sper ca v-a placut genul acesta de postare si sper sa ne revedem curand.

                                                                                            Pwp <3

6 comentarii:

  1. Pentru pudra - Laura Mercier loose setting powder
    Eye liner - They're Real! Benefit
    Rimel - orice de la Lancome. ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, clar da, trebuia sa ma gandesc si eu la ele. :)) <3

      Ștergere
    2. Bine, acum depinde si de gusturi (la rimel si tus), insa pudra am vazut ca e cam Holy Grail...

      Ștergere
    3. They're Real e extrem de cunoscut, dar am vazut ca nu toti sunt multumiti de aplicatorul lui.

      Ștergere
  2. Pentru fond de ten- Tarte amazonian clay foundation
    Pentru pudra - Laura Mercier loose setting powder
    Pentru baza de machiaj-Urban Decay Primer POtion
    Pentru farduri-Make-up geek
    In rest sunt de acord total cu tine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt de accord cu tine. Ma gandeam sa pun si eu fondul de ten de la Tarte dar am zis hai sa nu pun prea multe. :)) La primer ar mai fi si cel de la Too Faced, iar la farduri mai sunt si cele de la Mac.

      Ștergere