luni, 31 august 2015

Favoritele lunii august!

Uite ca s-a dus si vara... E destul de trist, mai ales ca vine scoala. :<


O sa incep cu combo-ul meu preferat pentru ten.
Primul pas este aplicarea primerului Prep and Fine de la Catrice despre care v-am vorbit si in favoritele lunii trecute. Imi place super mult si simt ca nu pot trai fara el sincer.
Al doilea pas este fondul de ten Lasting Finish de la Rimmel care, pe timpul iernii, era putin cam inchis pentru tenul meu, dar pentru vara este perfect. Are o textura foarte usoara si placuta, o acoperire medie si rezista toata ziua pe ten. Din cate stiu acesta este un fond de ten recomandat persoanelor cu ten gras, dar se potriveste oricarui tip de ten inclusiv cel uscat. Am numai cuvinte de lauda pentru el si l-as recomanda cu incredere oricui. :D
Ultimul pas a fost anticearcanul, iar cel ales de mine este Everlasting Concealer din gama The One de la Oriflame. Are o acoperire medie, nu usuca pielea, rezista bine, e ieftin... Singurul defect este ca se strange in ridurile de sub ochi imediat, deci trebuie aplicata o pudra peste. In rest, imi place si cred ca o sa-l recumpar pentru ca nu mai e mult si il termin.


Cel mai iubit si purtat ruj luna aceasta a fost rujul lichid Matte Me de la Sleek in nuanta Petal. Cand l-am luat initial am fost usor dezamagita deoarece culoarea este putin cam prea tipatoare pentru gustul meu si credeam ca o sa fie un roz mai pal. Usor, usor, am devenit dependenta de culoarea asta, iar acum imi place foarte mult cum arata pe pielea mea deschisa, mai ales combinata cu un machiaj in nuante de maro. Al doilea ruj este o achizitie mai recenta despre care v-am vorbit chiar in articolul precedent. Este vorba de rujul 5-in-1 de la The One, Oriflame, in nuanta Warm Nude. Desi este un ruj nou, stiam deja cum arata si cum se comporta deoarece am avut setul de mostre si am avut ocazia sa-l testez cum trebuie inainte sa il iau.



Un alt produs Oriflame care a ajuns in preferatele mele este kit-ul de sprancene. V-am mai vorbit despre el de cateva ori si sigur ati auzit pareri bune si din partea altor oameni, fiind un produs foarte iubit. L-am folosit in fiecare zi luna aceasta pentru ca ofera un efect natural intr-un timp foarte scurt. Cu ajutorul unei pensule drepte de eyeliner imi terminam de conturat sprancenele in doi timpi si trei miscari. 


M-am reindragostit de pudra bronzanta de la Mac in nuanta Matte Bronze. Nu este extrem de pigmentat, lucru care nu ma deranjeaza deloc la un astfel de produs deoarece pot aplica mai putin pentru un efect natural, sau pot aplica mai mult pentru un efect mai dramatic. De asemenea, este grozav pentru calatorii. Eu il ador pur si simplu si cred ca se observa.


Swatch-uri pentru kit-ul de sprancene (sus) si bronzerul Mac (jos)


Ca sa terminam cu produsele Oriflame, am pe lista si rimelul Lash Panorama din gama Giordani Gold. Desi l-am avut de ceva timp, l-am incercat pentru prima data la inceputul lunii si de atunci numai pe el l-am folosit. E putin cam mare aplicatorul si ajung sa ma manjesc cand sunt in graba, dar merita pentru efectul frumos pe care il lasa. 


Ultimele doua produse sunt de ingrijire a buzelor, un alt combo preferat luna asta. Mai intai imi exfoliam buzele folosindu-ma de un scrub facut in casa, pentru care am si "reteata", iar apoi aplicat un balsam de buze, de cele mai multe ori pe cel de la The Body Shop in aroma Blueberry. Nu ofera cea mai mare hidratare din lume, dar este lejer si are o aroma delicioasa, perfeca pentru vara.



Ca sa nu ne limitam doar la produse de frumusete si cosmetice, o sa va spun si filmul meu preferat din luna asta: The Man From U.N.C.L.E., un film de actiune si comedie in mare parte, cu un umor aparte si actori talentati. 
Un alt favorit este serialul Once Upon A Time la care am inceput sa ma uit luna asta. Auzisem de multe ori despre el ca e un serial interesant si captivant, asa ca m-am decis sa incerc totusi sa vad ce e de capul lui si m-a captivat de la primul episod. 

Ca un mic bonus am decis sa aleg un produs ca fiind "produsul verii", cel mai folosit, cel mai indragit etc. Alegerea mea este, desigur, paleta Balm Jovi de la The Balm care, sincer, cred ca este paleta mea preferata. V-am mai vorbit despre ea, iar daca vreti sa stiti mai multe detalii despre calitatea ei si swatch-uri va puteti uita aici


Mda, cam atat si pentru vara asta. Acum, este timpul sa va pun o intrebare: 

Care este produsul vostru preferat din vara aceasta? 

Va astept raspunsul in comentarii si sper sa ne revedem in curand! 

pwp

Un comentariu: