luni, 7 decembrie 2015

Haul italian!

Dupa cum bine stiti in perioada cu 1 decembrie a fost o mini vacanta pentru studenti si am profitat putin cu o excursie in Florenta. Pe langa locurile frumoase pe care le-am vizitat si mancarea delicioasa (absolut delicioasa) pe care am mancat-o, am facut si putin shopping. Desigur ca in mare parte m-am uitat dupa produse cosmetice, dar mi-am cumparat si chestii din alte categorii.



Voi incepe, desigur, cu machiajele, mai ales cu cele care nu se prea gasesc la noi in tara. Cel mai interesant produs pe care l-am luat este corectorul Naked Skin de la Urban Decay. Este in nuanta fair neutral si mi se pare o nuanta buna, fiind putin mai deschisa ca pielea mea. Imi place faptul ca vine cu un aplicator de tip buretel, nu ca cel de la Mac care are cea mai oribila pompita din lume. Tot in comparatie cu Pro Longwear, acesta are o cantitate mai mica de produs si anume 5 ml (Mac are 9), dar ceva imi spune ca imi va ajunge pentru o gramada de timp pentru nu irosesc produs ca in cazul mentionat mai sus. Momentan nu pot da mai multe detalii despre acoperire, rezistenta si alte chestii pentru ca l-am folosit o singura data, dar poate voi reveni cu detalii. :D


Tot din Sephora mi-am luat si oja It's Friday Night, care cred ca face parte din colectia lor de craciun. A fost 3 euro, nu m-am putut abtine! In orice caz, este un top coat cu romburi aurii si picatele negre. Este foarte dragut pentru sarbatori, ca doar de asta este in colectia de craciun, si arata super bine peste oja rosie. 


Intr-un magazin cu de toate numit Coin, daca nu ma insel, am gasit o gramada de cosmetice si chestii interesante. De la firma NIYO & CO mi-am luat o oja in nuanta 30. In sticluta pare a fi o oja metalica cu reflexii roz si albastre si parea asemanatoare cu Smoze Dazzle de la American Apparel (pe care v-am aratat-o in favoritele lunii), dar m-am inselat. Pare a fi mai mult un top coat, pentru ca nu este prea opaca. Am folosit 3-4 straturi ca sa imi acopere total unghia si, sincer, arata ca si cum ar fi doar doua straturi. Am incercat sa o aplic si peste alte oje si arata super dragut! 


Din acelasi magazin mi-am luat si un ruj de la firma Revitage. Nuanta este 02 si este un maro cacaniu destul de interesant. Nu am avut inca ocazia sa-l port, deci nu va pot da multe detalii. Tot ce pot sa spun este ca regret ca nu mi-am luat si nuanta 01, care era un cacaniu mai deschis si cu un subton oarecum rece.


Am gasit si o gramada de produse de la Essence, asa ca mi-am luat cateva. Primul ar fi acest mini sheer lipbalm in nuanta Little Miss Rosie, un balsam de buze ce ofera un strop de culoare si luciu. Are un miros foarte dragut si se vede destul de natural, ceva de genul my lips but better. 



Am gasit si doua pensule si am zis sa le incerc pentru ca arata suuuper dragut si sunt si ieftine, plus ca mai am o pensula de la Essence si nu e rea deloc. Pensula mov este o pensula de blending si se numeste Eye Blender (soc si groaza). Are perii moi si pare a fi ok, dar este putin cam lunga pentru gustul meu si trebuie folosita foarte usor, lucru pe care nu prea se intampla sa-l fac. Cea verde este pensula Eyeliner, o pensula micuta in unghi pe care am luat-o pentru ca e mereu bine venita o astfel de pensula. Am folosit-o chiar pentru a imi face dunga de tus si mi-a placut, mai ales pe partea pleoapei. Pentru codita nu mi se pare cea mai buna, insa este perfecta pentru baza genelor.



Si acum, ca sa terminam si cu magazinul Coin si cu pensulele, am avut norocul sa dau de Mac in timp ce eram cu mama si mi-a luat faimoasa pensula 217, de care aproape ca mi se luase sa tot aud. Este, sincer, peste tot, asa ca profitat de ocazie si am luat-o si eu ca sa vad care e faza cu ea. Este o pensula de blending foarte moale si placuta, care este usor plata. Cred ca incep sa inteleg de ce este asa iubita peste tot pe internet. Mi se pare foarte buna pentru a estompa fardurile in pliu in cazul in care nu vreau sa intind culoarea prea mult si imi place si pe pleoapa inferioara. 


Din moment ce am fost in Italia mi se parea normal sa trec pe la un magazin Kiko. Cautam rujul Taupe, un gri maro superb, dar nu il aveau in magazin. In schimb, tipa de acolo incerca sa-mi arate o culoare asemanatoare si mi-a aratat rujul Unlimited in nuante 13 Cocoa, un roz maroniu, ceva gen Androgyny de la Jeffree Star. Pe langa nuanta superba, formula rujului este de vis! Se aplica super cremos, este pigmentat, miroase delicios (o amestecatura intre vanilie, cacao si prajituri) si rezista o gramada! Dupa un timp se usuca si devine mat, fara a usca buzele, si (partea cea mai buna) este rezistent la transfer. Nu ma asteptam deloc la asta, am fost super surprinsa. In orice caz, imi vine sa-l port nonstop si deja stiu ca o sa fie in favoritele lunii. 



Pentru ca imi plac super mult celelalte doua farduri Infinity, am mai achizitionat unul in nuanta 214. Este o nuanta perfecta pentru tranzitie, indiferent ca este un machiaj cald sau rece. Fardul este putin mai cald in realitate, dar ma chinui destul de mult cu lumina asta naturala care abia este in zilele de iarna. I-am facut si un swatch, dar este genul acela de nuanta care pare super banala pe mana, plus ca este si destul de deschis si nu se vedea bine, asa ca am renuntat. 


Acum ca am terminat cu machiajele putem sa trecem si la alte lucruri interesante! Am descoperit un magazin numit Tiger unde au o gramada de chestii din toate categoriile la preturi super bune. Mi-am luat un suport de ochelari cu mustata de care chiar aveam nevoie si care mi se pare super haios, o husa de telefon rose gold pentru ca 3 euro si pentru ca fabulors si un umeras pentru accesorii (bratari, lanturi si cercei) care nu prea voia sa intre in cadru, dar care e super practic. Am luat si cateva cadouri dragute, dar nu pot sa vi le arat pentru ca as strica surpriza. Oricum, daca gasiti vreodata magazinul asta, intrati in el!



Italienii au si magazin Disney fix in centrul orasului si nu puteam sa nu imi iau ceva de acolo, asa ca acum am un mini Bocanila (chiar e Bocanila din Bambi). Serios, cum sa nu cumperi asa ceva? E mic si rotund si e un iepure, ce poti sa vrei mai mult de la viata?


Am lasat cel mai interesant lucru (pentru mine) la final. Am intrat random intr-un magazin de pantofi si am gasit acesti bocanci Dr. Martens redusi 50% si urmatorul lucru pe care il stiu este ca ma plimbam pe strada cu o cutie de pantofi. V-am spus ca incep sa am o obsesie cu visiniu, da? Ma rog, am si o obsesie cu bocancii Dr. Martens, e tot ce as purta daca as putea, dar mai vine si vara si mama nu prea e de accord cu bocancii la 40 de grade. In orice caz, sunt superbi si ii ador. I-am purtat numai in casa pana acum pentru ca, fiind noi, sunt putin stransi in anumite zone si trebuie purtati cu sosete groase o perioada ca sa se largeasca, iar acum parca nu-mi vine sa-i scot la plimbare si sa-i murdaresc.


Okay, asta a fost tot ce mi-am luat. Au fost destule produse, deci daca nu veti vedea niciun articol cu cadourile pe care le-am primit de craciun este din cauza ca le-am pus pe toate aici. In orice caz, ca de obicei, sper ca v-a placut si sper sa ne revedem curand!
pwp







4 comentarii:

  1. Oja de la Sephora e supeeerba <3. Suportul pentru ochelari e tare amuzant, iar ghetele OMG cat de faina e culoarea !!! SA te bucuri de ele! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte marfa tot ce ti-ai cumparat:)) Chiar am ras cand am citit "cacaniu"...si mie imi place cacaniul mult :) Concealerul de la UD, God, sunt asa invidioasa, cat de mult mi-l doresc, am auzit doar lucruri faine despre el ! Sper ca ai avut o vacanta faina, te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am cum sa descriu rujul ala altfel pentru ca nu e doar maro, e pur si simplu cacaniu. :)) Cat despre corector si eu am auzit o gramada, de aceea am si decis sa il iau si sa vad daca chiar e ce trebuie. Si am avut o vacanta cu adevarat faina, mersi! >:D<

      Ștergere