luni, 9 ianuarie 2017

Favoritele anului 2016

Se implineste un an de cand nu m-am atins de blogul asta, asa ca am decis ca e timpul sa il sterg de praf cu un articol care sa contina toate produsele mele preferate din anul 2016 despre care inca nu am apucat sa va vorbesc.




As vrea sa incepem cu inceputul, si anume cu primerul, dar din pacate inca nu am gasit un primer care sa-mi placa destul de mult incat sa vorbesc despre el, asa ca voi sari la fond de ten. Preferatul meu este Healthy Mix de la Bourjois, fiind perfect pentru machiajul de zi cu zi. Poate avea si o acoperire mica, naturala, cat si una medie folosind mai mult produs, in ambele variante aratand foarte natural pe ten, ca un "al doilea strat de piele". Singura problema cu acest fon de ten (si cu majoritatea, de altfel) este lipsa unei nuante foarte deschise care sa se potriveasca cu pielea mea alba, dar pentru asta folosesc Shade Adjusting Drops de la The Body Shop. Acest produs imi ofera libertatea de a deschide nuanta oricari fond de ten destul de mult pentru a se potrivi nuantei mele, si a devenit un must-have.


Anticearcanul preferat al anului este Pro Longwear de la Mac, fiind cel mai bun anticearcan (si primer de ochi) incercat de mine pana in prezent. Are o acoperire mare, arata impecabil pe ten, rezista foarte bine si dureaza o gramada, motiv pentru care il iubesc asa mult.


Inca nu am gasit o pudra de fixare care sa ma dea pe spate, dar in schimb m-am indragostit de alte produse pudra. Cel mai folosit si iubit bronzer este cel de la Mac in nuanta Matte Bronze. Uneori pare a fi putin prea inchis pentru tenul meu, dar ador sa-l folosesc pentru machiajele in nuante calde, fiind un bronzer usor portocaliu. Nu sunt o persoana care foloseste blushuri, dar cel de la Nyx in nuanta Taupe este absolut perfect pentru a oferi o umbra naturala fetei, in special in combinatie cu machiajele in nuante reci. Cand vine vorba de iluminatoare am mai multe preferate. Mac Mineralize Skinfinish in nuanta Lightscapade este un iluminator superb ce poate fii folosit fie mai subtil, fie mai intens, in functie de ocazie si iubesc sa-l folosesc zilnic pentru un ten luminos. Pentru un glow mai intesns ador iluminatorul din paleta Balm Jovi de la The Balm, care se spune ca este de fapt faimosul Mary-Lou Manizer, dar sub un alt nume. Pentru ocazii speciale (sau nu) ador sa folosesc iluminatoarele din paleta Moonchild de la Anastasia, fiind atat de diferite si unice.



Pentru sprancene am folosit aproape zilnic kit-ul de sprancene de la Oriflame, acum in gama The One, iar pentru evenimente ador Dipbrow Pomade de la Anastasia datorita rezistentei indelungate pe care o ofera.


Cele mai folosite palete de farduri din acest an au fost cele doua palete Venus de la Lime Crime, in special Venus II, alaturi de Chocolate Bar si Chocolate Bon Bons de la Too Faced. 


Categoria mea preferata este cea a rujurilor, mai ales a celor lichide si mi-a fost dificil sa aleg nuantele si formulele mele preferate din acest an. Astfel, ca ruj traditional m-am indragostit de formula rujurilor Perlees si Unicorn Lipstick de la Lime Crime, alaturi de rujurile lichide Velvetines. Cu toate astea, formula mea preferata pentru rujuri lichide a devenit cea de la Jeffree Star. Rujurile de la Gerard Cosmetics au o formula interesanta, dar putin lipicioasa, iar cele de la Tarte sunt foarte comfortabile pe buze si ofera o senzatie mentolata.



De la stanga la dreapta:
 LC Charming (Perlees)
 LC Coquette (Unicorn Lipstick),
LC Velvetines in nuantele Marshmallow, Beet It si Peacock
Gerard Cosmetics Ecstasy si Gravity
Tarte Rave si Fomo
Jeffree Star Dirty Money si Dominatrix
Milani Coven

Acestea fiind spuse, voi incheia articolul cu promisiunea ca voi reveni cu mai multe articole in noul an (promisiune pe care chiar sper sa o respect) iar pana la urmatorul articol va urez un an nou fericit!


4 comentarii:

  1. Vai ce de produse frumoase, bine ai revenit copilu, ma bucur ca ai revenit si hai sa vedem cat mai multe articole din partea ta :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de bunătăăăți!
    Paleta de la Too faced (prima) este și preferata mea, doar ca am primit-o abia în decembrie, nu am putut să o includ în favoritele anului :)).

    Dipbrow vreau și eu să îl încerc <3.

    Kisses!
    Timi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merita incercat, e foarte interesant de folosit mai ales daca nu ai mai incercat produse de genul pana acum. :)

      Ștergere