duminică, 4 octombrie 2015

Favoritele lunii septembrie!

Doar pentru ca am intarziat cu postarea favoritelor nu inseamna ca am uitat de ea. O pregatesc intreaga luna si o scriu mereu cu placere, dar perioada scolii este mereu mai aglomerata decat perioada vacantelor. In plus, nici pozele nu ies la fel de bine pe vremea urata. :D

Voi incepe cu machiajele, pentru ca asta e cea mai interesanta parte pana la urma. Mi-am achizitionat recent doua farduri Infinity de la Kiko, care m-au surprins intr-un mod placut si pe care le-am folosit cu drag intreaga luna. Primul, 256, este un auriu mai bronzat, ca sa-i spunem asa. Al doilea, in schimb, este preferatul meu. Nuanta este 254 si este perfect pentru iluminarea arcadei. PERFECT! In general nu-mi place sa folosesc farduri prea sidefate sub spranceana, dar acesta ofera o anumita stralucire naturala si imi ilumineaza zona intr-un mod foarte frumos. De asemenea, l-am folosit si pentru a imi ilumina pometii, unde ofera aceeasi stralucire naturala.





Al doilea produs de machiaj este creionul Wonder Pencil de la Nyx in nuanta fair, desigur. Motivul pentru care m-am indragostit de el este faptul ca poate fi folosit intr-o gramada de feluri: pe intreaga pleoapa. pe arcada, in coltul interior si pe linia apei -modul meu preferat de a-l folosi deoarece rezista si ofera senzatia de luminozitate si de ochi mai mari sau, pe scurt, ma face sa par mai putin adormita. De asemenea se descurca de minune si pentru iluminarea fetei si chiar pentru camuflarea cosurilor sau al altor impuritati.


Am profitat la maxim de faptul ca este prima luna de toamna si am folosit in prostie culori tomnatice (precum cele prezentate in articolul anterior). Am combinat non stop paleta Chocolate Bar de la Too Faced cu paleta Venus de la Lime Crime: cand un fard din una, cand un fard din cealalta. Se potrivesc de minune!


Desi am vreo 4 bronzere plus o paleta de contur, tot nu pot sa ma despart de bronzerul mat de la Mac. L-am purtat in aproape fiecare zi fiindca se potriveste de minune cu machiajele in culori calde si imi ofera o culoare placuta in timp ce imi si contureaza usor pometii. Nu ma prea incanta gandul ca deja am ajuns la fundul ambalajului si ca in curand o sa se termine, dar asa se intampla cand chiar iubesti un produs. :D


Nici produsele de buze nu lipsesc. M-am inclinat mai mult spre culori calde (ce surpriza), iar produsele cele mai folosite au fost gloss-ul de buze de la Me Now in nuanta 16 si balsamul de buze de la The Body Shop, care miroase delicios, hidrateaza si ofera si un strop de culoare.



Fiind perioada de scoala folosirea machiajelor a fost redusa datorita timpului scurt de pregatire dimineata, asa ca am terminat cu produsele de machiaj.
Totusi, vreau sa va vorbesc si despre noul meu produs preferat de ingrijire a tenului. Este vorba de gelul exfoliant de curatare pentru ten de la Pure Skin, Oriflame. In lipsa unui exfoliant am zis sa-l incerc pe acesta si sa vad ce e de capul lui, dar fara a avea prea multe sperante. Ei bine, il ador. Il folosesc zilnic si se descurca de minune in a imi curata tenul precum si la exfolierea lui. Imi lasa pielea curata si foarte fina (mai fina ca orice exfoliant incercat pana acum) si pare mai sanatoasa. Este recomandat pentru persoanele cu tenul gras, iar tenul meu este oarecum mixt. (unii zic ca am tenul uscat, altii zic ca am tenul gras, asa ca merg pe varianta de mijloc) In orice caz, eu il ador si, daca l-ati incercat, sunt tare curioasa ce parere aveti si voi despre el.


Alte produse favorite la capitolul de ingrijire sunt crema si gelul de maini din gama Soft Caress de la Oriflame. Gelul de maini este perfect pentru scoala, plus ca miroase genial, chiar mai bine ca cel din gama Love Nature. Crema de maini este in varianta albastra (stiu ca mai e una roz parca) si miroase foarte bine, iar nivelul de hidratare este de asemenea ridicat.


Luna asta adaug si o aplicatie in favorite: Snupps. Este o aplicatie de tip "storage" care este folosita pentru a-ti tine toate lucrurile in ordine. Eu o folosesc pentru a imi ordona colectia de machiaje si sincer e foarte folositoare. O data ca iti vezi toate produsele mult mai usor si asa esti constient de tot ce ai si astfel e mai greu sa uiti ca ai un anumit ruj sau un anumit fard, iar apoi este foarte folositoare cand mergi la cumparaturi si vrei, de exemplu, un fard auriu si nu esti sigura daca mai ai ceva asemanator sau nu. Pur si simplu intri in aplicatie si ai acolo toate fardurile si toate celelalte lucruri de care ai nevoie. Eu pur si simplu o ador si am devenit oarecum dependenta de ea si, sincer, chiar m-a ajutat. Daca sunteti interesate sa o incercati mi-ar face mare placere sa va urmaresc acolo. De asemenea, ma puteti cauta ca ZipercooDe sau Makeup Ziper. 


De asemenea, nu se putea sa exclud filmul preferat din luna aceasta: Maze Runner - The Scorch Trials. Este partea a doua din trilogia numita Maze Runner si va recomand sa vizionati ambele parti. Mie mi-au placut foarte mult amandoua, desi unora le-a placut mult mai mult prima parte si invers. 

Gata oameni buni, asta a fost tot pentru luna septembrie. Sper ca v-a placut si nu uitati ca acum ma puteti urmari si pe facebook, Va pwp! <3




2 comentarii:

  1. Chiar acum caut aplicatia sa o download-ez...
    Gelul de curatere de la Oriflame vreau de mult timp sa il incerc, dar il aman, pentru ca am altele inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi spui neaparatu ce username ai pentru ca vreau sa te urmaresc! :3

      Ștergere