duminică, 1 noiembrie 2015

Favoritele Lunii Octombrie!

Desi a fost o luna destul de aglomerata in care abia daca am avut timp liber, am de prezentat cateva produse destul de interesante pe care le-am folosit o gramada in ultima perioada, cat si cate una, cate doua favorite random, care sper sa va placa.


Poza este "furata" de la Living The Gray Life deoarece, din nou, am uitat sa fac o poza de titlu.

Ca de obicei voi incepe cu produsele de machiaj, iar primul care imi vine in minte este paleta cu 8 culori de la Meis. V-am aratat-o pe facebook unde v-am si spus ca ea costa doar 12 lei. Nu ma asteptam sa-mi placa asa mult, dar aparentele (sau pretul, in cazul nostru) inseala. Desi sunt putin prafoase, fardurile sunt pigmentate si destul de usor de lucrat cu ele, mai ales fiind toate mate. Din pacate din cele 8 farduri doua sunt nuante prea asemanatoare cu nuanta pielii mele si nu le pot folosi, pentru ca nu se observa, dar nu e un lucru deranjant pentru mine. Culoarea care-mi place cel mai mult dintre toate este cea rosiatica, care deja a ajuns in topul fardurilor mele preferate. Ce sa mai, merita toti cei 12 lei!




Alta paletuta care mi-a placut mult de tot este cea de la Essence pe care v-am prezentat-o si in ultimul haul. Este in nuanta 01 bronze si contine 8 farduri sidefate in nuante de bronz si auriu. Mi se pare perfecta pentru toamna, calitatea fardurilor este una foarte buna. O iubesc asa mult deoarece fardul auriu din aceasta paleta este fardum meu ariu preferat din toate pe care le detin sau pe care le-am incercat vreodata.


M-am reindragostit cu CC Cream-ul de la Giordani Gold, Oriflame. Este perfect pentru zilele de scoala in care ma grabesc si vreau ceva natural. Are o acoperire aproape medie as spune; imi uniformizeaza tenul foarter frumos, acopera roseata si unele imperfectiuni, iar finish-ul lui este unul luminos si ofera un aspect sanatos. L-am folosit aproape zilnic si il ador. 


Trecand la produsele de buze, am descoperit in aceasta luna un nou ruj lichid absolut genial! Este de la Astor si se numeste Perfect Stay. El promite rezistenta la transper timp de 16 ore si, sincer va spun, nu minte. O colega mi-a povestit de el si mi s-a parut incredibil ce zicea, asa ca l-am incercat si eu si este adevarat: odata aplicat, rezista toata ziua pe buze fara a le usca. Are doua parti componente: rujul lichid in sine, care se aplica primul, si un produs asemanator cu un gloss pe care il aplici peste ruj. Luciul nu rezista extrem de mult, lucru ce mie imi place. Singurul lucru care nu ma incanta este ca cele doua nuante pe care le detin, 235 I'll Stay Nude (stanga) si 240 Truly Roffe (dreapta), sunt destul de asemanatoare. In rest, as puta spune ca au cea mai buna formula incercata pana acum, dar ramane de vazut. 



Un alt produs oarecum pentru buze este balsamul multifunctional Tender Care, de la Oriflame. Este in topul 5 al produselor de ingrijire a buzelor, iar octombrie l-am folosit o gramada deoarece am fost racita intr-o scurta perioada si am avut nevoie de o hidratare mai intensa atat pe buze, cat si in zona din jurul nasului care era mai iritata datorita racelii. Aroma pe care am folosit-o cel mai mult este Blackcurrant (coacaze negre).


O alta mica obsesie pe care am avut-o in aceasta luna este parfumul Amber Elixir Night, tot de la Oriflame (don't kill me pls). In general aleg cate un parfum diferit in fiecare zi, dar in octombrie am fost oarecum atrasa de aceasta aroma. 



Ultimul favorit al lunii este serialul The Walking Dead care, incepand cu data de 11 octombrie, a inceput sa difuzeze al 6-lea sezon. As putea sa va vorbesc o gramada, dar nu vreau sa dau spoilere asa ca, daca aveti timp si va plac filmele/serialele cu zombie, va recomand sa il urmariti.
P.S.: nu mi se pare infricosator, poate doar putin scarbos.

Asta este tot pentru luna asta. As vrea sa inchei prin a-mi exprima condoleantele fata de toti cei care au pierdut atat prieteni, cat si membrii ai familiei in tragedia de vineri seara si sa le urez insanatosire grabnica tuturor ranitilor. De asemenea va invit sa semnati o petitie ce urmareste ca Adrian Rugina si Claudiu Petre (eroi care si-au dat viata pentru altii) sa fie declarati eroi nationali. Mai multe detalii veti gasi aici.
Imi cer scuze daca v-am intristat, dar nu mi s-a parut frumos sa vorbesc despre lucrurile mele preferate fara sa mentionez si lucrul cel mai devastator din aceasta luna...




3 comentarii:

  1. Ahh trebuie sa incerc si eu acele produse de la Astor , tu cat ai dat pe unul?faata am nevoie neaparata de o trusa nu foarte mare , nu foarte scumpa , doar cu culori mate de tranzitie ai vreo idee ce as putea lua ? cam toate fardurile mele sunt sidefate foarte putine mate si chiar as vrea niste nuante de tranzitie mai deschise mai inchise intr o paletuta care nici sa nu coste extrem de mult ceva mai affordable , ai vreo idee?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe rujul de la Astor am dat 32 de lei parca. Poti incerca ceva de la Elf, sunt ok fardurile lor din cate am vazut sau, daca gasesti, incearca paleta cu 8 culori de la Meis e 12 lei si e super ok. :)) Poti sa mai incerci si ceva de la Sleek, sunt in jur de 40-50 de lei paletele parca.

      Ștergere
    2. La mine in Dm rujul de la Astor era 35 , mai astept totusi pana de Black friday poate am noroc sa l gasesc mai repede , sincera sa fiu chiar as incerca o paletuta Sleek , am auzit atatea incat cred ca am sa iau una .

      Ștergere