luni, 20 martie 2017

Lipstick Dupes! #LipstickMonday


Imi consultam de dimineata colectia de rujuri, cautand un subiect pentru articolul de azi, si am observat cate nuante asemanatoare detin, asa ca m-am apucat sa le compar. Nu am gasit doar nuante identice, dar am destule similare care pot fi considerate, cat de cat, dupes.





Voi incepe cu cea mai buna descoperire, pentru ca astept de prea mult timp sa v-o prezint! Rujurile Provocalips de la Rimmel si Perfect Stay de la Astor sunt identice, nu numai in formula, cat si in nuanta si chiar pret! Le puteti gasi in magazine sau pe 1001cosmetice, ambele fiind reduse la pretul de 25 de lei. Ambalajul lor este aproape identic, avand intr-o parte rujul lichid, iar in cealalta un glos hidratand. Desi pigmentatia lasa putin de dorit, au cea mai buna formula pe care am incercat-o, rezistand o zi intreaga fara a se sterge nici macar putin! 



Rimmel 730 Make Your Move si Astor 240 Truly Toffee



O alta descoperire mai veche este asemanarea dintre Covet de la Milani si Dominatrix de la Jeffree Star. Covet are un ton mai cald si este putin mai deschisa, pe cand Domiatrix este un maro mai dur si rece. Cu toate ca nu sunt identice, rujruile Milani sunt mai accesibile, fiind doar 46 de lei pe Makeup Shop, pe cand cele de la Jeffree Star sunt 18$ (76 de lei) si pot fi cumparate de pe site-ul lui sau de pe Beauty Bay.  Ambele formule sunt de nota 10, fiind foarte pigmentate, rezistente si comfortabile pe buze. 



Jeffree Star Dominatrix si Milani Covet 



Cum am zis si in articolul dedicat lor, rujul lichid de la Sephora in nuanta 38 Sweet Raspberry este foarte asemanator cu Beet It de la Lime Crime. Desi puse una langa alta se observa diferenta de ton dintre cele doua nuante, pe buze arata aproape identic. Ambele rujuri au o formula buna, adica rezistenta, pigmentata si comfortabila, cele de la Sephora sunt mai accesibile si contin si mai mult produs!



Lime Crime Beet It si Sephora 38 Sweet Raspberry 



Cand a aparut, Cashmere de la Lime Crime era singura nuanta de nude greige, iar internetul a luat-o razna incercand sa gaseasca alternative. Trap de la Colourpop a fost una din variantele gasite de youtuberi, desi nu pot spune ca sunt identice. In schimb, Embellishment de la Nyx poate fi considerat dupe pentru Trap.



Nyx Embellishment, Colourpop Trap si Lime Crime Cashmere





Sunt varza la incheieri, asa ca sar peste.
pwp

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu